Új szerződést írt alá Eric Wright

Eric Wright (CB) szerződését átstruktúrálta a Buccaneers. A tavaly négy mérkőzésre eltiltott cornerback idei szerződésének ütemezése 7,750,000 millió dollárról szólt volna, de korábban aláírt szerződése érvényét vesztette, miután megszegte a PED szabályzatát tiltott szerek használatával.

A csapat vezetősége leült tárgyalni a játékossal, és módosításokkal egy egy évre szóló 1,5 millió dolláros szerződést írtak alá vele, mely semmilyen garantált összeget nem tartalmaz. Korábban nagyon sok Bucs fan panaszkodott Eric Wright nagyösszegű szerződésére, ám ez az összeg most kielégítő lehet mindenki számára. Leszámítva természetesen Wrightot. Mivel garantált összegeket nem tartalmaz, a játékos még mindig szabadon elküldhető vagy elcserélhető.

Sajnálatos módon azonban még mindig nem történt semmilyen igazolás cornerback fronton a Bucs háza táján, így Wright maradt a rosterünkben a legütősebb játékos ezen a poszton.

Máris elkezdődtek a találgatások, hogy Wright új szerződésével vajon hogy alakul a Bucs politikája ezen a téren, és milyen hatásokkal lesz ez vajon a 2013-as draftunkra.

Természetesen egy valamire való cornerback nem elég a rosterbe, hisz Eric Wright mellett a másik lehetőség kezdő pozícióra, a tavaly újoncként debütált Leonard Johnson, aki sikeresen bebizonyította, hogy kezdőként nem állja meg egyenlőre a helyét. Így egész biztosan nem mond le a Tampa vezetősége Darrelle Revismegszerzéséről ettől függetlenül. Ezzel kapcsolatban a tegnapi napon be is jelentették, hogy a türelmi idő a Jets felé, a draft előtti hét. Amennyiben ez ideig nem jön létre a megállapodás a két csapat között, úgy a Bucs visszatáncol tőle.

A költségvetési sapkánkban rendelkezésre álló összeg pedig tovább nőtt, Eric Wright és Dan Orlovsky szerződés módosításával immáron 33 millió dollárra tehető a rendelkezésünkre álló összeg. A szabadügynök-piacon pedig az ég adta egy világon semmit sem csináltunk szinte, Dashon Goldson leigazolásán kívül. A minőségi játékosok már mind elkeltek. Mi másra kéne akkor ez a hatalmas összeg, ha nem Darrelle Revis-re?

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu

Kép: bleacherreport.com