Letartóztatták Aaron Hernandez-t, a Patriots elküldte a tight endet

Ma reggel a rendőrség bilincsben vitte el a North Attleboro-i otthonából a New England Patriots tight endjét, Aaron Hernandez-t. A letartóztatás után pár órával a Patriots bejelentette, hogy elküldte Hernandez-t.

Mint ismert Hernandez neve egy gyilkossági nyomozás kapcsán merült fel. A tight end ismerte a 27 éves Odin Lloyd-ot, sőt meggyilkolásának éjszakáján látták, hogy két társukkal együtt elhajtottak valahova, de vissza már csak hárman érkeztek.

A nyomozás kezdetekor a rendőrök átvizsgálták Hernandez házát és bérelt autóját mert úgy gondolták, hogy fontos bizonyítékokat találhatnak. A rendőrök több alkalommal is megjelentek a tight end házánál és a híradások szerint pár napja bizonyítékos táskákkal távoztak. Ezt követően egyre többet lehetett hallani, hogy valamikor le fogják tartóztatni Hernandez-t aki a nyomozás kezdetétől nem volt együttműködő a rendőrséggel.

A letartóztatást követően a New England Patriots elküldte a játékosát. Ez egyértelmű jelzés mindenki számára, hogy a csapat nem hisz Hernandez ártatlanságában hiszen elküldésével 12.5 millió dollár halott pénz maradt a fizetési sapkában.

"Egy férfit megöltek a múlt héten és mi együtt érzünk a családdal és a barátokkal akik gyászolják. Szavakkal ki sem lehet fejezni a csalódottságot amit érzünk, hogy egyik játékosunkat letartóztatták a vizsgálat során. Tisztában vagyunk vele, hogy még folyik a rendőrségi vizsgálat. Támogatjuk az erőfeszítéseiket és tiszteletben tartjuk a procedúrát. Jelenleg úgy érezzük, hogy ez a helyes döntés." - állt a Patriots nyilatkozatában.

Tom Brady már komolyan pácban van a célpontjait illetően. A kedvenc receivere Wes Welker a Denver Broncos csapatához távozott. Helyére érkezett Danny Amendola a St. Louis Rams-től de Deion Branch és Brandon Lloyd szerződése lejárt és távoztak a Patriots-tól. Továbbá Rob Gronkowski pedig sérülés miatt ki fogja hagyni a következő szezon elejét.

(nfl.com, Fotó: marketguidenet.com)