Chad Greenway újabb mérföldkőhöz érkezik

Chad Greenway_3A Minnesota Vikings linebackere, Chad Greenway a Dallas elleni meccsen újabb mérföldkőhöz érkezik. Greeway sok tacklet csinált eddigi karrierje során, gondolom ez senkit nem lep meg. Az elmúlt öt szezonban mindig az ő neve mellett volt a legtöbb szerelés. Ebben az idényben jelenleg a második helyen áll. Ha idén is az övé lesz a legtöbb szerelés, akkor beéri a Ring of Honnor tagot, Scott Studwell-t, aki az egyetlen volt Vikings játékos, aki hat egymást követő idényben vezette a tackle listát egy csapaton belül.

Ám mielőtt Greenway végrehajtaná ezt a bravúrt, előbb egy nagy eredmény elérése következik számára. Mindössze kettő tackle-t kell kiosztania Dallas Cowboys elleni mérkőzésen és azzal eléri karrierje során az 1000. szerelést.

Greenway a 103. mérkőzésén fog pályára lépni és ezzel majd 10 tackle/mérkőzéssel átlagol.

Frazier elmondta, hogy nagyon jó játékos és büszke, hogy keretében tudhatja. Spielman is úgy fogalmazott, hogy Greenway nagyon értékes része a franchise-nak.

Chad tehát az elmúlt fél évtized egyik legjobb játékosává vált a Minnesota Vikings csapatának. Igazi vezére a védelemnek. Nem csak a pályán és az öltözőben nagy a tekintélye, de rendszeres jótékonykodása is kiemeli a többi játékos közül.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com