A Giants készül a Packers ellen

Az időjárás alaposan lehűlt New Yorkban, de a mai nap tovább folytatódnak az edzések. Mindenki abban reménykedik, hogy Brandon Jacobs végre csatlakozhat-e társaihoz, hiszen a running back kihagyta az elmúlt három mérkőzést.

Jason Pierre-Paul legutóbb sérült meg és valószínűleg nem lehet ott a mai gyakorláson, vasárnapi játéka pedig kérdéses. Hozzájuk csatlakozott Bear Pascoe, aki a bokájával bajlódik és Corey Webster is hasonló gondokkal küzd.

"Néhány hete azt hittem túl vagyunk már a mélyponton, mikor néhány play erejéig tudott játszani, de aztán jött a bokasérülés, amiből még mindig nem tudott felépülni." -mondta Coughlin Websterről.

A head coach dicsérte a Green Bay-t, akik ismét Aaron Rodgers nélkül kénytelenek majd játszani. Csapatunk Scott Tolzien ellen készül, valamint az újonc Eddie Lacy-t is alaposan szemügyre vették, aki nyolcadik helyen áll a futott yardok számában. Coughlin edző a következőket mondta az északiak támadó alakulatáról:

"Nem teljesen más. Elnézve a múlt heti teljesítményüket számos újítást várhatunk Mike McCarthy-tól, ahogy láthattuk a múltban is. Még mindig figyelemre méltó ez az offense. Jordy Nelsonnak kiváló éve van. Legutóbb rajta kívül Boykin is jól szerepelt."

A múltban legtöbbször a hosszú átadásokkal végeztük ki a Packers-t, most azonban más lehet a helyzet, hiszen a cél Manning hibáinak lecsökkentése. A HC így folytatta:

"Szeretek győzni attól függetlenül, hogy mit kell tennünk érte. Mindig is olyan csapat voltunk, amely szerette messzire dobni a labdát. A számaink most nem ezt mutatják, ugyanakkor próbálkoztunk ezzel is, de nem működött. Azt fogjuk csinálni, amiben sikeresek vagyunk."

Apró változás van a csapat keretében, a practice squadból Houstonba távozott a safety Jawanza Starling, aki egyébként a texasiaknál kezdte meg a szezont. Helyére egy linebacker, Marcus Dowtin érkezett.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: blogs.canada.com