Az utóbbi napok rövid hírei

- A Cleveland Browns defensive koordinátora Ray Horton lesz a Tennessee Titans defensive koordinátora. A felek már nagyon közel állnak a megállapodáshoz de Horton-nak először ki kell vásárolnia magát a jelenlegi szerződéséből.

- A Tennessee Titans a San Diego Chargers tight end edzőjét Jason Michael-t nevezte ki offensive koordinátornak.

- A következő szezonban is Jim Haslett lesz a Washington Redskins defensive koordinátora.

- A Kansas City Chiefs korábbi vezetőedzője Romeo Crennel nagy eséllyel pályázik a St. Louis Rams és a Houston Texans defensive koordinátori posztjára.

- Elhagyja a Green Bay Packers edzői stábját a linebackerek edzője Kevin Greene.

- Hivatalossá vált, hogy a Seattle Seahawks wide receivere Percy Harvin kihagyja a San Francisco 49ers elleni NFC Főcsoportdöntőt.

- Tegnap reggel letartóztatták a Cleveland Browns wide receiverét Davone Bess-t mert a hírek szerint a Fort Lauderdale-i repülőtéren megtámadott egy rendőrtisztet.

- A Cleveland Browns támadó koordinátora (korábbi San Diego Chargers vezetőedző) Norv Turner lett a Minnesota Vikings új támadó koordinátora.

- A tegnapi pihenőnapot követően Tom Brady a mai napon visszatért az edzőpályára. A hírek szerint a New England Patriots irányítója kisebb vállsérülés és megfázás miatt hagyta ki a tegnapi edzést.

- A New York Jets hosszabbított vezetőedzőjével Rex Ryan-el. A szerződés részletei még nem kerültek nyilvánosságra de a hírek szerint három évvel hosszabbított kapott az edző. Ryan még egy éves szerződéssel rendelkezett ami szerint 3.3 millió dollárt kap 2014-ben.

- Jim Caldwell kinevezését követően a Baltimore Ravens secondary edzője Teryl Austin lett a Detroit Lions új defensive koordinátora.

- A Detroit Lions hosszabbítani akar legjobb defensive tecklejével Ndamukong Suh-al.

- A cornerback Antonio Cromartie véleménye szerint a New York Jets el fogja küldeni az offseasonban.

- A hétvégi mérkőzésen elszenvedett agyrázkódása miatt kihagyta a tegnapi edzésnapot a Seattle Seahawks wide receivere Percy Harvin. Kérdéses, hogy pályára léphet-e a vasárnapi San Francisco 49ers elleni NFC Főcsoportdöntőben.

- A Cleveland Browns a vezetőedzői posztra interjúra hívta a Buffalo Bills defensive koordinátorát Mike Pettine-t.

- A Detroit Lions general managere Martin Mayhew tegnap bejelentette, hogy a múlt héten térd és ujj műtéten esett át wide receiverük Calvin Johnson.

- A Minnesota Vikings kinevezte a Cincinnati Bengals defensive koordinátorát Mike Zimmer-t a csapat vezetőedzőjének.

- A Philadelphia Eagles irányítóedzője Bill Lazor lett a Miami Dolphins offensive koordinátora.

Kép: daytondailynews.com, nydailynews.com, detroitlionsblog.com