Lovie Smith frissíteni szeretné az irányító pozíciót!

Lovie Smith elárulta, hogy bizony a Tampa Bay Buccaneers nem csak a logóját, de az irányító pozíciót is szeretné frissíteni a hetedik számú választási lehetőségével a drafton. Legalábbis nagyon mérlegeli a döntést Lovie Smith, hisz úgy gondolja ennek a csapatnak szüksége lenne egy franchise irányítóra.

“Azt kérdezed szeretném-e frissíteni ezt a pozíciót? Nem fogok kitérni a kérdés elől. Igen, szeretném.” – árulta el Lovie Smith, a Tampa Bay Times munkatársának.

“Az alapján amit most tudunk a draftról, igen van valaki  akit érdemes lenne a hetedik pick-kel elhozni. Ha van egy esélyünk franchise irányítót szerezni, akkor meg kell vizsgálnunk azt a lehetőséget.” – Folytatta.

Érdekes gondolatok ezek. És hogy mit tudhattunk meg belőle? Hogy a Buccaneers egyértelműen gondolkozik azon, hogy 2014-ben egy irányítót választ a drafton. Illetve, hogy Mike Glennont nem tartják mifelénk franchise irányítónak. Persze ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy később sem válhat azzá, vagy hogy Mike Glennonnal nem lehet mérkőzéseket nyerni.

Smith azt is elmondta, hogy mélyíteni akarják az irányító keretet, akár a szabadügynök piacról, akár a draftról. Legalább négy irányítót szeretnének látni az edzőtáborban. Mike Glennon, és Mike Kafka személye már ismert ugye. Új vezetőedzőnk azonban szeretne még egy veteránt is ott látni. Ezen a ponton jött korábban szóba Michael Vick neve. Valamint úgy gondolja, hogy Matt Cassel, és Josh McCown is kivállóan illene Jeff Tedford támadó koordinátor rendszerébe.

A drafttal kapcsolatban sem árulunk zsákbamacskát. Az elsődleges célpontoknak Blake Bortles, Johnny Manziel, és Teddy Bridgewater tűnnek. Azonban azt már most valószínűsítik, hogy a hetedik választási lehetőséggel a Bucs-nak le kell mondania róluk. Viszont egyáltalán nem kizárt, hogya korábban már általunk is bemutatott Derek Carr még ezen a ponton érkezhet majd hozzánk. Ráadásul közte és Jeff Tedford között régi ismeretségi vonal is van.

Továbbá az is kiderült, hogy Lovie Smith egyáltalán nem kertel. Hatalmas jövés menésre számít a kereten belül. Elmondta, hogy a jelenlegi játékos állomány legalább 50%-a le fog morzsolódni érzése szerint. Persze az, hogy ezt így elárulja nem biztos, hogy jót tesz a morálnak. De szerintem még mindig jobb mint Schiano féle módon ködösíteni, aztán szezon közben mélyen sértetté válni. Smith nem kér azokból a játékosokból, akikkel folyamatosan gond van a pályán kívül. És azokból sem, akiknek a teljesítménye nem kielégítő. Vagy nem tudják felmutatni az ár – érték arányt.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com