Pizzasütés közben elszakadt a Redskins cornerbackjének az Achilles-ína

Ismét megsérült a Washington Redskins cornerbackje DeAngelo Hall de a védő most nem a pályán hanem otthon pizzasütés közben sérült meg. A Redskins vezetőedzője Jay Gruden pénteken bejelentette, hogy a cornerbacknek elszakadt az Achilles-ína és újabb műtéti beavatkozásra lesz szükség.

Hall-nak eredetileg a harmadik játékhéten a Philadelphia Eagles ellen elszakadt az Achilles-ína és pár nappal később sérültlistára kellett tenni a védőt de a mostani újabb operációval megkérdőjeleződött a jövője.

Jelenleg az biztos, hogy Hall egészséges lesz a következő edzőtábor kezdetére de az már nem biztos, hogy a Redskins-nél fogja megkezdeni a következő felkészülést. 2017-ig köti szerződés a csapathoz de a sorozatos sérülések miatt elképzelhető, hogy megválnak tőle az offseasonban.

Hall elküldése esetén 2.375 millió dollárt spórolnak a fizetési sapkában és akár házon belül is megoldhatják a helyettesítését. Az újonc Bashaud Breeland igen biztatóan szerepelt a hétfői Dallas Cowboys elleni mérkőzésen és 2017 végig 13 millió dollárral kevesebbet foglal el a fizetési sapkából mint Hall.

(nfl.com, Fotó: nfl.com)