Rivera: "Meg fogjuk találni a válaszokat."

A vezetőedző Ron Rivera megosztotta egyszerű üzenetét a csapatával a csütörtök esti, New Orleans Saints elleni vereséget követően, amit nehéz megemészteni ezekben a pillanatokban, de a Panthers-nek meg kell tennie a napokban.

"Ez alapvetően arról szólt, hogy "Fel a fejjel. Még nincs vége. Még rengeteg idő van hátra a szezonból."" mondta a tight end Brandon Williams. "Talpra tudunk állni. Csak össze kell tartanunk. Mindannyiunknak értékelnie kell önmagát és kitalálnia, hogy mit kell tennie, hogy jobb legyen."

Minden csapat a végsőkig küzd, a Panthers az első helyen állt az NFC South divízióban az egész szezonban, egészen csütörtökig, amikor a Saints megelőzte őket a 28-10-es győzelemmel. Ez egy olyan eredmény, ami messzemenő következményekkel jár, különösen, hogy a Carolina elveszítette a csapatok első találkozóját hazai pályán és még New Orleans-ba kell látogatnia a 14. héten.

A visszavágó azonban könnyen bír ugyanolyan értékkel, mint a csütörtöki első párharc. A Saints négy olyan meccset játszik, mielőtt ismét pályára lép a Panthers ellen, ahol az ellenfelei pozitív mérleggel állnak, míg a Panthers két negatív mérlegű csapat ellen lép pályára és lesz egy bye week is a második Saint mérkőzés előtt.
A New Orleans kilenc mérkőzésen keresztül vezette a divíziót tavaly, végül mégis a Carolina mögött végeztek.

"Nem mintha nem lett volna lehetőségünk, esélyünk." mondta Rivera. "Amit meg kell tennünk, az az, hogy egy pillantást vetünk magunkra, szükség van némi korrekcióra, hogy néhány játékos visszatérjen a pályára egészségesen, és aztán majd meglátjuk, mi történik. Van egy szép kis szünetünk most felkészülni a következő mérkőzésre (november 10. a Philadelphia ellen), így képesnek kell lennünk arra, hogy néhány srác visszatérjen a pályára. Meg fogjuk találni a válaszokat. Meg fogjuk találni őket." 

Miután Rivera és a Panthers megfordította a dolgok állását tavaly az 1-3-as kezdés után, a játékosok és edzők egyaránt úgy vélik, egy ismétlés lehetséges. 

"Van egy csomó mérkőzésünk hátra." mondta a guard Andrew Norwell. "Meg fogjuk találni a módját. Megvan a hit az edzőinkben."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu