A Patriots elküldte a tavalyi offseasonban szerződtetett tight endjét

A New England Patriots ma bejelentette, hogy megválik tight endjétől Tim Wright-tól. A Pats tavaly augusztusban eltradelte guardját Logan Mankins-t a Tampa Bay Buccaneers csapatával és a falember ellenértékeként egy negyedik körös Draft pick és a tight end érkezett Foxboroughba.

Wright nagyon atletikus tight end de őszintén szólva Rob Gronkowski mellett jelenleg egyetlen játékosnak sem teremhet sok babér az NFL-ben. A 25 éves játékos a tavalyi szezonban 26 elkapásból 259 elkapott yardot és 6 elkapott touchdownt szerzett. Azonban 8 alapszakasz mérkőzése volt amelyen egyetlen elkapást sem tudott bemutatni és playoff menetelés során is elkapás nélkül maradt.

Wright számára a legnagyobb problémát Scott Chandler érkezése okozta. Gronkowski az elsőszámú tight end és Chandler az elsőszámú tartaléknak érkezett. A szabadügynökként szerződtetett tight end 47 elkapást és 497 elkapott yardot szerzett a tavalyi szezonban a Buffalo Bills játékosaként.

A legvalószínűbb forgatókönyv szerint Wright nem fog sokáig csapat nélkül maradni. Kétéves pályafutása során eddig 80 elkapásból, 830 elkapott yardot és 11 elkapott touchdownt szerzett. Tartalékként elég meggyőzően teljesített így még a 24 órás waiver időszak alatt lecsaphat rá egy tight end problémával küzdő csapat. A szakértők véleménye szerint az Atlanta Falcons és a New Orleans Saints lehet a következő csapata.

(nfl.com, Fotó: hgazette.com)