A Colts 43 millióért hosszabbított a támadófalemberével

A nyitómérkőzés mellett a tegnapi nap a szerződéshosszabbításokról szólt. Az Indianapolis Colts tegnap négyéves szerződést kötött a bal tacklejével Anthony Castonzo-val. Az új szerződés 43 millió dollárt tartalmaz amelyből 35 millió dollárt az első három fog megkapni.

Az irányítók sikeressége nagyban függ attól, hogy hétről hétre milyen támadófal mögött léphet pályára. Castonzo az NFL-ben eltöltött négy szezonja alatt a liga legjobbjai közé nőtte ki magát és Andrew Luck eddigi kiemelkedő karrierjében is nagy szerepet játszott, hogy nagy jól megvédték a vak oldalát.

"Anthony Castonzo elsőrangú játékos, olyan keményen dolgozik ahogyan csak kitelik az erejéből. A posztján még senkit se láttam jobb munkát végezni." - nyilatkozta a csapat general managere Ryan Grigson.

Castonzo-t a 2011-es Draft első körének 22. helyén választotta ki a Colts. Újonc szezonjában 12 mérkőzésen kezdett de az utóbbi három évben kirobbanthatatlan kezdőjátékossá vált. A tavalyi szezonban megszerezte az első elkapását és elkapott touchdownját is. 1.115 snapet töltött pályán a 2014-es szezonban amelynél többet egyetlen más támadófalember sem játszott a tavalyi szezonban.

(nfl.com, Fotó: truebluefans.org)