Mire figyeljünk ma este a Panthersnél?

McCown játszik a Saints-ben: Drew Brees kihagyja a vasárnapi meccset egy váll sérülés miatt, a tartalék QB Luke McCown lesz a kezdő, először 2011 óta, amikor még a Jacksonville Jaguars csapatában játszott.

Egy élvonalbeli védelem vár rá Carolina-ban.

A Panthers tudta, hogy van esély McCown játékára a sérült Brees helyén, és alaposan feltérképezték a 12 éves veteránt.

"Van egy csomó jó videó. Volt esélyünk arra, hogy vessünk rá egy pillantást." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Érti azt az offense-t. Régóta benne van abban az offense-ben."

Star visszatér: A defensive tackle Star Lotulelei bemutatkozik 2015-ben, miután leküzdött egy láb sérülést, és a visszatérése egy nagy lökést adhat a teljes védelemnek. Ez az első alkalom ebben a szezonban, amikor a Panthers-ben az összes kezdő védekező falember játszik.

Eltarthat egy ideig, még Lotulelei szerint is, hogy visszanyerje a játéksebességét, de tudjuk, hogy egymaga képes megtörni a futójátékot, és a segítségével a Carolina gyakrabban odaérhet a QB közelébe.

Cooks megállítása: A Panthers nagyon is tisztában van a robbanékony wide receiver Brandin Cooks által jelentett veszéllyel, és McCown valószínűleg a villámgyors elkapót fogja keresni, ha kell neki egy játék.

"Nincs hatalmas termete, de ahogy kiáll és játszik hétről hétre - feltűnő." mondta a safety Roman Harper Cooks-ról. "Nem véletlenül volt első körös pick. Ezzel a sebességgel sok játékot megcsinál. Láthatjuk, amikor megkapja a labdát."

Cooks távol tartása a labdától, ezen lesz a hangsúly a Carolina számára.

"Nyilvánvaló, hogy megpróbálják etetni (Cooks-ot) a labdával, amennyire csak tudják." mondta a linebacker A.J. Klein. "Ő lesz az egyik, akire összpontosítani fogunk ezen a héten."

Running back csata: Mindkét csapat kezdő running back-je sokat szerepelt az eddigi két meccsen, de még nem értek fel a csúcsra.

A Carolina-i Jonathan Stewart 35-ször futott, 118 yardot szerezve, keményen megharcolva a yardokért mind a két meccsen.

A New Orleans-i Mark Ingram 25-ször futott, 77 yardot és egy TD-t szerezve, de ő nagyobb hatással van a passzjátékra. Ingram a Saints legjobb elkapója 11 elkapással és 103 yarddal.

Ami a futók elleni teljesítményt illeti, a Carolina 3,6 yardot enged futásonként (hetedik legkevesebb a bajnokságban), míg a New Orleans 4.3-at (25. a bajnokságban). Stewart és a Panthers szeretné ezt kihasználni. És tudjuk, hogy a Saints szeretne következetes futójátékot, ami segítene levenni a nyomást McCown-ról.

Hogyan boldogul a Carolina Cotchery nélkül: Az elkapó Jerricho Cotchery nem játszik boka sérülés miatt, így a Carolina hozzáértő veterán nélkül maradt, de ez kinyitotta az ajtót valaki más előtt.

Ki lesz az a személy? Devin Funchess és Kevin Norwood még többet fog játszani?

Érdekes lesz látni, ahogy a Panthers passzjátéka megbirkózik ezzel a feladattal.

A rúgójáték: Két blokkolt mezőnygól kísérlet két hét alatt, ez frusztrálta Rivera-t, aki nem fogad el még egyet vasárnap a Saints ellen.

Amikor a kicker Graham Gano felmegy a pályára, Rivera közelről figyeli majd a védekezést, hibátlan végrehajtásra számítva.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: neworleanssaints.com