Gerald McCoy és az elvesztett fogadás

Csütörtök reggel a Buccaneers defensive endje tetőtől talpig Texas szerelést öltött magára. Narancssárga sapi, narancssárga kapucnis pulóver, és narancs nadrág jellemezte öltözetét, mint kiderült nem jó kedvéből tette.

McCoy azon túl, hogy a védelem egy vezére, a franchise arca, és a csapat egyik kapitánya, igyekszik néha egy kis mókázással is kialakítani az összeszokottságot a csapat tagjai között. Nem kivétel ez alól néha egy kis ugratás vagy egy-egy fogadás sem.

A fogadást ezúttal Henry Meltonnal kötötte, az áldozat, és egyben a vesztes pedig ő maga volt. A csapattárs Henry Melton ugyanis a Texas Longhorns játékosa volt egykoron, és persze máig hűen szurkolója is maradt a csapatnak, míg McCoy a rivális Oklahoma Sooners sorait erősítette.

A két csapat találkozójára pedig nemrégiben került sor, és persze a két játékos nem állhatta egymást az öltözőben sem ez időre, ment a cikizés, ment az ugratás, majd egészen egy fogadásig fajult a dolog. A mérkőzést pedig Melton egykori csapata a Texas Longhorns nyerte 24 – 17 arányban, így McCoy kénytelen volt az ő szerelésükben pompázni egy teljes csütörtöki napon át. Persze itt nem ért véget a történet. Jött egy pár kötelezően megkövetelt fekvőtámasz is a “The Eyes of Texas” című remekműre.

 

McCoy egy dolgot fűzött hozzá a dologhoz:

“Fáj! Leég most a pofámról a bőr.”

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com