A hétvége legrosszabb védő és speciális egység játékosai

A támadójátékosok mellett természetesen sok védő sem úszta meg az elmúlt hétvégét.

Defensive end: Justin Ellis, Raiders és Datone Jones, Packers

A Raiders-t szétfutott a Minnesota Vikings és Adrian Peterson így nem végezhetett előkelő helyen a védőfal. Ellis-t folyamatosan kivették a játékból és csak egyetlen szerelést tudott bemutatni az egész mérkőzésen.

Jones limitált snapszámot kapott és amikor pályán volt csak az irányító támadásával kellett foglalkoznia de nem végzett túl jó munkát. Két siettetést és 1 missed tackle tud felmutatni ami mellett még zászlót is kapott felesleges durvaság miatt.

Defensive tackle: Earl Mitchell, Dolphins

Mitchell elfogadhatóan teljesített a passzjáték ellen de katasztrofálisan szerepelt a futásokkal szemben. Egyetlen alkalommal sem tudta megállítani az ellenfél futójátékosát és tackle nélkül zárta a mérkőzést. Az Eagles támadóegysége folyamatosan kivetette a játékból, szinte az egész mérkőzés során láthatatlan volt.

Edge rushers: Andre Branch, Jaguars és Devin Taylor, Lions

Branch a láthatatlan szó szinonimája volt a Ravens ellen. 47 snapet kapott de egyetlen alkalommal sem tudta nyomás alá helyezni az ellenfél irányítóját és tackle nélkül zárta a találkozót. Taylor a Lions pass rush specialistájának nevezték de ez nem látszott a Packers elleni mérkőzésen. 45 snap-et kapott és egyetlen irányító siettetés sem jött össze a számára.

Linebackers: Malcolm Smith, Raiders és Stephone Anthony, Saints

Smith 5 alkalommal is megállította a futójátékot de még így is nehéz napot zárt. A szerelések mellett három missed tackle is a neve mellett szerepel és a playek nagy részénél a Vikings játékosai sikeresen kivették Őt a játékból. Anthony solo tackle nem tudott bemutatni de két missed tacklet sikerül összehoznia. Az embere három elkapásból 68 yardot és 1 touchdownt szerzett.

Cornerbacks: Marcus Williams, Jets és Kayvon Webster, Broncos

A héten a defense talán legkevésbé támadható sora a cornerbackeké volt. Williams irányába csak 4 passz ment amelyből hármat le is szedtek az elkapók. Emellett a Jets cornere emberfogásban négy tacklet is elrontott. Webster elkapóját is kevés alkalommal vették célba. Az öt passzból azonban 3-at leszedett az embere, a passzoknál simán megverték és két zászlót is kapott a mérkőzés folyamán.

Safeties: Nate Allen, Raiders és Devin McCourty, Patriots

A Raiders safetyjének nagyon meggyűlt a baja az emberfogással pedig ez volt az elsődleges feladata. A futás elleni védekezésben sem remekelt, 2 missed tacklet is bemutatott a mérkőzésen. Riválisához hasonlóan McCourty sem remekelt az emberfogásban, folyamatosan rossz szögben támadta az ellenfelét. Enyhe kifejezés, hogy nem zárt jó mérkőzést mert az emberfogásban a hétvége legrosszabb teljesítményét nyújtotta a safetyk között.

Kicker: Matt Prater, Lions

Prater a két kihagyott extra pontja miatt érdemelte ki a címet amellyel négypontos vezetéssel rendelkezett volna a Lions a Packers elleni mérkőzés hajrájában de a kétpontos előnnyel izgalmassá vált a találkozó hajrája.

Punter: Tim Masthay, Packers

Masthay átlagosan 41.3 yardot puntolt és szinte az összes rúgása után jó mezőnypozícióból indulhatott a Lions.

Returner: Marc Mariani, Bears

Mariani egy punt visszahordás során elejtette a labdát és a maradék 5 returnjénél semmi értékelhetőt sem tudott felmutatni.

(profootballfocus.com, Fotó: sltrib.com, latimes.com, sportspyder.com)

Címkék: alapszakasz