A Panthers megkapta az NFC Championship gyűrűket

Szerdán a Panthers megkapta az NFC Championship gyűrűket és hivatalosan is lezárták a történelmi 2015-ös szezont.

A gyűrűk egy csapat meeting során kerültek kiosztásra, amit a vezetőedző Ron Rivera tartott, aki arról beszélt, hogy mit sikerült elérni és előre tekintett, mire lesz szükség ahhoz, hogy megnyerjék a legnagyobb díjat."Ez a gyűrű az elmúlt év teljesítményének az elismerése." mondta Rivera.

"Ez a csapat megnyert 17 meccset, 14-et egymás után, veretlen maradt hazai pályán, vitte a harmadik egymást követő alkalommal lett az NFC South bajnoka és megnyerte az NFC-t, de nem sikerült befejezni a szezont győzelemmel. Most tovább kell lépni. A fiúk keményen dolgoznak a holtszezonban és tudjuk, semmi sem biztos. Az első alapszakasz meccsig hátra van 92 nap és egy csomó munka vár ránk addig. Nem onnan kezdjük, ahol befejeztük, előröl kezdjük."

"Nyilvánvaló, hogy ez nem az a gyűrű, amit akartunk. Elértünk valami nagy dolgot tavaly - egy újabb divízió bajnoki cím, egy NFC Championship bajnoki cím - de nem sikerült a végső célunk. Már lapoztunk és továbbléptünk. Nem lehetünk önteltek. Mindenkinek a legjobbját kell nyújtania és ennek fényében keményen dolgozunk minden nap." mondta a tight end és csapatkapitány Greg Olsen.

A gyűrűt a Jostens készítette, egy egyedi ékszergyártó Minneapolisban.

Itt vannak részletek a Panthers gyűrűről:

10 karátos fehér arany, egyedileg vágott akvamarin kő és 77 gyémánt. Az egyik oldalán a játékos neve szerepel a Bank of America Stadium felett. A másik oldalon megtalálható az Panthers mottója: "KEEP POUNDING" az NFC Championship Trophy felett. A belsejében megtalálható a Super Bowl 50 logó a "CAROLINA PANTHERS 10-0 AT HOME, 15-1 SEASON" felirat kíséretében.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: the score.com