Győzelem ijedtségből. 49ers - Buccaneers 17:34

Nem tartom valószínűtlennek, hogy sok rutinos Bucs szurkoló az első negyed után inkább nyugovóra tért, mondván ezt a szívást még a kis kobold ráncos herezacskójáért sem nézné végig. Így legalább holnap nem kell fáradtan harcot vívni a válása miatt frusztrált főnökével.

I.negyed: Mert hát úgy indult az egész, Mike Davis az első 49ers támadás végén olyan simán vágtatott be a célterületre játékosaink mafla bámészkodása közepette, mintha Brunei szultánja jött volna vendégségbe. Aztán a negyed vége előtt Jameis Winston megdobott interception-jénél 16 másodperc volt hátra. Naná, hogy az "NFL elit támadó sorral rendelkező" 49ers-nek ez elég egy TD-hez! Itt jött a kikapcs!

II.negyed: Pedig kár volt, mert a Buccaneers játékosok ekkor, kicsit késve érkeznek meg a partira és Evans valamint Shepard igen gusztusos TD-je, valamint Aguayo mezőnygólja révén fordítunk. Hozzáteszem Bradley McDougald interception-je is igen szép volt.

III.negyed: A 49ers punt utáni bénázása tovább mélyíti gondjaikat és Evans valamint Aguayo révén még 10 pontot sikerül közé rakni.

IV.negyed: Peyton Barber 44 yardos touchdown-ja nagyon tetszett. Az már talán kevésbé, hogy amíg a 49ers értékesített egy mezőnygól kísérletet, addig Aguayo egyet megint nagyon csúnyán mellé durrantott.

Nem kell túlárazni ezt a győzelmet! Ez egy rendkívül harmatos 49ers volt, akik még így is ránk ijesztettek. Hála Istennek ez olyan jól sikerült, hogy a csapat elkezdett tőle játszani.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com