Donald Penn nemes bosszúja. Buccaneers - Raiders 24:30 ( hosszabbítás után)

Mentális erő? Ezt majd kiszótárazzuk a holtszezonban, miközben a mérkőzés felvételeit odapakoljuk a polcon a Rams meccs mellé! S közben beszagolunk a hónunk alá, miközben az izzadtságszag rádöbbent minket, hiába melózol keményen, ha a döntő pillanatokban nem vagy elég erős. Mentálisan! Tekintve, hogy egy ilyen fordulatos mérkőzést, mint ez a mostani, az a csapat nyeri meg, aki ha csak egy hajszállal is, de jobban akarja a győzelmet. Nem voltunk rosszak, nem voltunk reménytelenek. Egész egyszerűen csak nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel.

I.negyed: Itt még Aguayo mezőnygóljával vezettünk!

II.negyed: Sőt még a félidőben is 10:3-ra, miután Russell Shepard hagyományt teremt az elkapott touchdown-ok terén!

III.negyed: Itt kezdődtek az igazi gondok! Talán elhittük, hogy már megnyertük? Én inkább azt mondanám, a Raiders hitte vas akarattal, hogy még nincs vége. Ennek lett aztán az eredménye az offensive tackle Donald Penn elkapott touchdown-ja. Rutinos Bucs szurkolók emlékezhetnek rá, hogy csinált ő már ilyet a Raymond James gyepén. Csak akkor még tampai mezben a 49ers ellen. Most pedig bosszút állhatott, amiért kiebrudalták őt ettől a csapattól. Aztán Amari Cooper is hozzáteszi a magáét és máris fordítanak a Fosztogatók.

IV.negyed: Most mi szedjük össze minden tudásunk és Cameron Brate elkapott, valamint Jacquizz Ridgers futott TD-je után nálunk az előny. Aztán másfél perccel a vége előtt visszajön a meccsbe a Raiders. Sőt a legvége előtt még lehetőségük nyílik megnyerni azt, de Janikowski 50 yardról hibázik.

Overtime: A Raiders kezd és Janikowski megint hibázik. Ezt illene kihasználni, mert ritkán csinál ilyet. Kétszer is a kezünkben sorsunk, de végül harmadik nekifutásra a Raiders csinál pontokat, miután Barimah és McDougald összeszaladnak, tálcán kínálva az alkalmat Seth Roberts részére.

Derek Carr-nak franchise rekordot jelentő 513 yardot engedtünk passzolni és nem használtuk ki azt a brutális számadatot sem, miszerint a Raiders 23 szabálytalanságból 200 yard büntetést szedett össze! Nem mondom, hogy nem akartunk! De az ellenfél egy kicsivel jobban!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: espn.com