A Dolphins árulja az elsőkörös elkapóját

Egyes források szerint a Miami Dolphins vezetősége trade partnert keres elkapójára DeVante Parker-re. A 2015-ös Draft első körének 14. helyén kiválasztott játékosa az idei szezonban négy mérkőzést is kihagyott ujj és kvadricepsz sérülés miatt.

Az egyetlen alkalommal amikor pályára lépett, az Oakland Raiders elleni mérkőzésen, három passzkísérletből kettőt elkapott és 40 elkapott yarddal zárt. A 25 éves játékos 44 mérkőzésen lépett pályára az NFL-ben, 141 elkapásból 1.948 elkapott yardot szerzett.

Más forrás szerint viszont Parker a hétvégi Chicago Bears elleni mérkőzésen visszatér a pályára feltéve ha nem újul ki egyetlen sérülése sem. Persze lehet, hogy ez csak egy utolsó teszt lesz mert október utolsó napjáig van lehetőségük tradelésre.

A Dolphins esetében idén semmin sem lehet meglepődni. A legjobb elkapójukra Jarvis Landry-re először franchise taget raktak majd szinte bagóért elcserélték a Cleveland Browns csapatával. Az már csak apró érdekesség, hogy Landry bőven több yardot termelt az idei szezonban mint a Dolphins legeredményesebb elkapója Kenny Stills.

Parker eltradelése mellett azonban a szokásos anyagi tényezők ott állnak. Az idei szezonban "csak" 3.46 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából de mivel lehívták az elkapó ötödik éves opcióját jövőre már 9.387 millió dolláros fizetése lesz.

nfl.com, Fotó: twitter.com