Mike Adams megosztotta a játékosok perspektíváját a személyzeti változásokkal kapcsolatban

A safety Mike Adams 2004 óta van a ligában, számtalan olyan hétfőt megélt már a meccsek után, amelyek eseménydúsabbak voltak, mint az, amit ő és a csapattársai hétfőn tapasztaltak.

"Mindent láttam már. Láttam, amikor Peyton Manning-et elküldték, Champ Bailey-t elküldték, így már semmin sem lepődök meg." mondta Adams. "Ez az üzleti oldala. Minden nap küldenek el srácokat, az öltözőben és azon kívül is. Ez megtörténik. De tudod mit? Még mindig van egy meccs, amire fel kell készülnünk."

Ő, mint mindenki más az öltözőben és az edzők irodáiban, megpróbálja kitalálni, hogy mit lehet tenni a dolgok megváltoztatásának érdekében, mielőtt túl késő lenne. És ha Rivera úgy véli, hogy a hétfői döntések segíthetnek ebben az ügyben, Adams támogatja.

"Csak a Mester válaszolhat arra a kérdésre, hogy mi a jó döntés. Én nem mondhatom, hogy jó vagy rossz a döntés, de ahogy azt a Mester is mondta, ez volt a legjobb döntés a csapat érdekében, szóval ennek fényében folytatjuk." mondta Adams. "Ezt a döntést hozta a csapat érdekében."

Rivera hétfőn felmentette az elsőéves defensive line edző Brady Hoke-ot és a másodéves defensive back asszisztens Jeff Imamura-t a munkavégzés alól. Rivera emellett a játékhívást is átvette az elsőéves defensive koordinátorától, Eric Washington-tól.

"Elmondtam a játékosoknak. Azt gondolom, hogy már sejtették, mielőtt elmondhattam volna nekik." mondta Rivera a riportereknek a hétfő reggeli csapatértekezletet követően. "Nem igazán volt semmi reakciójuk. Csak tudomásul vették és folytatták a napot."

Miután a Buccaneers egy 75 yardos drive után touchdownt szerzett az első labdabirtoklásból, úgy tűnt, hogy Rivera aktívabb szerepet vállal. A Tampa az első félidőben 207 yardot szerzett, a Buccaneers azonban a második félidőben mindössze 108 yardig jutott.

"Volt egy pár hívás, amit átírtunk a félidőben, ami normális, de Rivera végezte el a kiigazításokat." mondta Adams.

Adams reménykedik abban, hogy a változások beindítják végre a védekezést, mert ő és a csapattársai magukra vették a dolgokat, függetlenül a körülöttük lévő változásoktól.

"Bosszantó. Utólag visszatekintve azt mondhatjuk: "Nyernünk kellett volna Detroit-ban; nyerünk kellett volna Washington-ban; Seattle, egyértelműen nyernünk kellett volna."" mondta Adams. "Az edzők jó helyzetbe hoztak minket a hívásokkal, de 3rd&15-nél nem engedhetjük, hogy a fejünk fölött csinálják meg a játékot. 3rd&17, 4th&3, le kell küldenünk őket a pályáról és ez rajtunk múlik, a védelmen. Ez a felelősségvállalás; nem hibáztathatod az edzőket, mert ők helyzetbe hoztak minket. Mindannyian rosszak voltunk, mert egy csapat vagyunk. A legtöbb esetben meg kellett volna csinálnunk és jobb helyzetbe kellett volna hoznunk az edzőket."

Bár a múlt hónap demoralizáló volt és a hétfői változtatások kijózanítóak voltak, Adams szerint a remény még megmaradt. Igen, a Panthers 6-2-ről 6-6-ra rontotta a mutatóját, de a vereségsorozat ellenére még mindig nem maradtak le a rájátszásról.

"Csalódást keltő vereség volt, de amikor megnézzük, ez kész őrület, mert még mindig van esélyünk." mondta Adams. "A morál még mindig jó. Még mindig megvan a hitünk és még mindig hiszünk abban, hogy tudunk szerezni néhány győzelmet. Egymás után négy meccset vesztettük el; miért nem nyerhetnénk négyet egymás után?"

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu