Le’Veon Bell a Patriots-nál folytathatja

Le’Veon Bell visszautasította a sorozatbeli második franchise tagét így a döntése értelmében kihagyja az egész idei szezont. Ezek után nem fog visszatérni a Pitsburgh Steelers-hez és sokan azt találgatják, hogy hol folytathatja a liga egyik legjobb futója.

Legtöbben az Indianapolis Colts és az Oakland Raiders-t jelölik meg Bell következő állomáshelyeként de felmerül egy új ötlet is. Több szakértő sem tartja kizártnak, hogy Bell végül a New England Patriots csapatánál fog kikötni és a Tom Brady - Bell párosa valóban igen ütősnek tűnik.

Bell nem tartozik a legegyszerűbb játékosok közé ami problémát jelenthet. Bill Belichick hírhedt keménységgel irányítja a csapatát de korábban is megbirkózott már problémás játékosokkal. Korábban Randy Moss és Darrelle Revis vagy jelenleg Josh Gordon sem a legegyszerűbb játékosok közé tartozik.

Ezen még túl lehet lépni de ott van a játékos fizetési igénye is. Bell visszautasított a Steelers ötéves, 70 millió dolláros szerződésajánlatát. A futó évi 17 millió dolláros szerződésben gondolkodik ami természetesen a lehető legtöbb garantált összeget tartalmazza.

Az ötlet önmagában valóban érdekes de szerintem igen kevés realitás alapja van. A Patriots-ról elképzelhetetlen, hogy egy running backnek kifizet egy ekkora összeget. Bell valószínűleg olyan csapatnál fogja folytatni hol bőven van szabad hely a fizetési sapkában. Ilyen például a Colts (124M), a Jets (106M) vagy a Bills (90M) csapata.

Fotó: twitter.com