Tom Brady tulajdonrészt vásárolt a Las Vegas Raidersben

Kevesebb mint négy hónappal Tom Brady második visszavonulása után a legendás irányító egy új csapat részese lesz - résztulajdonosként. A hétszeres Super Bowl győztes irányító kisebbségi tulajdonrészt vásárolt a Las Vegas Raiders csapatában.

Brady megegyezett, hogy részesedést vásárol az AFC West franchise-ban - írja az SI.com-on Albert Breer. A veterán irányító már korábban is partnerségre lépett a Raiders tulajdonos Mark Davis-el miután tavaly részesedést vásárolt a WNBA Las Vegas Aces franchiseban. Ez azért felvet néhány kérdést, de úgy tűnik, hogy Brady hamarosan csatlakozik a tulajdonosi körhöz.

Ez a megállapodás viszont még az NFL jóváhagyásától függ és Breer hozzáteszi, hogy ez az ügy nem lesz a tulajdonosok napirendjén az e heti ligaülésen. Valószínűnek tűnik, hogy a 45 éves Brady beleegyezik abba, hogy egy vélhetően kis részesedést vásároljon a Raidersben.

Ez azonban kérdéseket vet fel a FOX-al kötött megállapodásával az esetleges objektivitással kapcsolatban. A korábbi New England Patriots és Tampa Bay Buccaneers QB tavaly 10 éves, 375 millió dolláros szerződést írt alá, hogy a FOX első számú elemzője legyen.

Fotó: twitter.com