Letartóztatták a Patriots cornerbackjét

Az NFL edzők folyamatosan aggódnak, hogy a holtszezonban valami hülyeséget csinálnak a játékosok. A nagy unalom mindig problémás és ilyenkor bizony igen nagy hülyeségekre képesek. Bill Belichicknek nem kellett sokáig várnia, hogy az egyik játékosa bajba kerüljön.

A Boston25News.com bejelentette, hogy a New England Patriots cornerbackjét, Jack Jonest pénteken letartóztatták a Logan nemzetközi repülőtéren, mert többek között két lőfegyvert próbált felvinni a repülőgépre. A lőfegyvereket akkor találták meg, amikor Jones kézipoggyászát vitte át a reptéri biztonsági ellenőrzésen.

A vádak között szerepel rejtve tartott fegyver birtoklása a repülőtér területén, lőszer birtoklása lőfegyverazonosító kártya nélkül, lőfegyver jogtalan birtoklása és töltött lőfegyver viselése a jelentés szerint. Jones 50 000 dolláros óvadékot fizetett. Jövő héten lesz a vádemelése.

"Értesítettek minket arról, hogy Jack Jonest letartóztatták a Logan repülőtéren a mai nap folyamán" - mondta a Boston25News.com-nak a Patriots szóvivője. "Jelenleg további információk gyűjtése folyik, és egyelőre nem nyilatkozunk bővebben".

Fotó: patspulpit.com