BREAKING: Justin Fields a Steelers játékosa

A Pittsburgh Steelers vezetősége láthatóan komolyan gondolta, hogy megrefprmálja az irányítóposztot. Elsőként a szabadügynökpiacról megszerezték Russell Wilson-t akinek csak egy veterán minimum szerződést adtak. Majd elcserélték a korábbi elsőkörös választottjukat.

Kenny Pickett-et a 2022-es Draft első körének 20. helyén választották ki és két napja elcserélték a Philadelphia Eagles csapatával. Az irányító mellett átadták az idei negyedik körös választásukat és megkapták az Eagles idei harmadik és jövő évi hetedik körös választását. Ez ugyabár nem sok.

Másfelől viszont tegnap sikerült szerezniük egy ugyancsak elsőkörös irányítót. Megszerezték a Chicago Bears irányítójának, Justin Fields-nek a játékjogát amiért csak egy jövő évi kondíciónális hatodik körös választást adtak. A pick legfeljebb negyedik körös lehet.

Fields 10-28-as mérleggel rendelkezik kezdőként. Chicagói pályafutását 6 674 passzolt yarddal, 40 passzolt touchdownnal és 30 interceptionnel fejezte be,. Emellett 2.220 yardot futott és 14 futott TD-t szerzett. A Pickett trade után biztossá vált, hogy Wilson lesz az elsőszámú irányító de most vetélytársat kapott.

A Fields cserével pedig eldőlt az 1/1-es pick sorsa. Miután elcserélték a korábbi kezdőirányítójukat így teljesen biztosra vehető, hogy a Bears vezetősége megtartja a Pantherstől kapott választást és a Draft első helyén Caleb Williams-t fogják választani.

Fotó: twitter.com, wvnstv.com