Heisman Trophy győztes irányítót igazolt a Pittsburgh Steelers

A Pittsburgh Steelers csapata leigazolta a korábbi Heisman Trophy győztes irányítót Troy Smith-t. Smith a Baltimore Ravens csapatában kezdte karrierjét. 2010-ben a San Francisco 49ers keetéhez tartozott. A Steelers egy tartalék szerződés keretében igazolta le.

2006 December 9. adták át neki a díjat és a szavazáson megelőzte a running back Darren McFaddent (Oakland Raiders) az irányító Brady Quinnt (Denver Broncos). Smith a szavazatok 86.7%-át kapta. Érdekes, hogy a legjobb egyetemi játékost csak a 2007-es Draft ötödik körének utolsó helyén választották ki. Összeségében a draft 174.-ik választottja volt.

Az igazolásra azért volt szükség, mert a Steelers két tartalék irányítójának a szerződése az offseasonban lejár. A hírek szerint Byron Leftwich és Charlie Batch szerződését nem fogják meghosszabbítani így mindketten szabadügynökök lesznek.

A mai napon leigazolták a cornerback Walter McFaddent és négy wide receivert. Név szerint Tyler Beiler, David Gilreath, Derrick Williams és Jimmy Young. Remélhetőleg legalább egy mérkőzésen lehetőséget fog kapni Troy Smith, hiszen mégis csak egy Heisman Trophy díjas játékosról beszélünk.

(nfl.com)