Három elkapót tesztelt tegnap a Vikings

Két nappal azután, hogy Harvin IR listára került a Vikings lépett.

Percy Harvin súlyos bokasérülése miatt 5 hete nem edzett és szerdán az IR listára is rátette őt a Vikings, így már biztosan nem fog a szezonban pályára lépni.

Mivel ezzel eléggé meggyengült az elkapóállomány a Vikings a pénteki napon három szabadügynököt próbajátékra hívott.

A péntek délutáni edzésen vett részt a három elkapó, akik közül egy akár be is kerülhet Percy Harvin helyett az 53-as keretbe.

Az első elkapó Raymond Webber, aki korábban már volt NFL csapat tagja. 2011-ben a Tampa Bay Buccaneers vitte el újonc szabadügynökként, de nem került be a végső keretbe, majd a idén a Seattle Seahawks és végül a New York Jets csapatánál is megfordult, de ott is csak a nyári edzőtáborban vett részt. Augusztus 25-én a Jets is megvált tőle.

Második elkapó jelölt Bryan Walters volt. Ő már volt idén a Vikings csapatában, de nem élte meg a keretszűkítést és ezért augusztusban mennie kellett. Korábban a San Diego Chargers csapatában játszott.

Harmadik elkapó LaMark Brown. Brown lehet a legesélyesebb új játékosunk, mivel megfelelően teljesített a próbajátékon. Alapjába véve ő tight end-ként van listázva, de a főiskolán leginkább elkapó poszton játszott. Brown először az Atlanta Falcons, majd később a Buffalo Bills edzőcsapatában kapott helyet, de onnan átkerült a Tampa Bay Buccaneers-hez, ahonnan végül november 13-án küldték el.

Leslie Frazier is elismerte, hogy valóban megnézték ezt a három játékost és még ma vagy szombaton, esetleg a jövő héten döntenek, hogy ki kell esetleg a csapatnak.

A három elkapójelölt közül tehát egy valószínű érkezik az aktív keretbe, de hogy ki lesz az, azt még nem lehet pontosan tudni.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com