Beharangozó: Seahawks - Cardinals

Az Arizona sorozatban 8 veresége van túl, így papíron könnyen verni kellene őket. Azonban ez egy csoportmeccs lesz, ami sosem könnyű. Vasárnap 22.25-től Seahawks vs Cardinals.

Russell Wilson egyre jobb, már az év rookie díjra is esélyes. Azonban a Cards védelme a sorozatos vereségek ellenére is nagyon erős. A DL, a secondary és Daryl Washington nagyon jól tolják minden meccsen. Nehéz feladat lesz a falnak megvédeni Wilson, így újra előtérbe kerülhet a QB futójátéka, ami a Bears ellen hatékony volt. Sidney Ricet az idén már sokkal jobb Patrick Peterson veheti ki a játékból, így Golden Tate lehet újra nyerőember. Lynch remeklésére megint számíthatunk, mint inden meccsen.

A Cards offense kritikán aluli. Skelton újra visszakerül a kezdőbe, aki azért mérföldkövekkel jobb, mint az elmúlt hetekben játszó Linldey. Browner eltiltása miatt Thurmond kezdhet, így kicsit aggódok a passz elleni védekezés miatt, Fitzgeraldnak végre jó meccse lehet. Beanni Wells visszatért, így ő kezdő RB. Hasonlóan fut mint Forte, így nem gondolom, hogy nehéz feladat lenne a megállíltása.

Összességében kevés pontra számítok, ha Wilsonnak sikerül úgy játszania mint a Bears ellen, akkor nem kételkedek a győzelemben, de ez a Cards defense nemrég 5 picket szedett Matt Ryantől. Tehét nem lesz egyszerű meccs, de kötelező megnyerni.

bejegyzesseahawksbanner.jpg

Forrás:

Seattle Seahawks Hungary