A hajó orvos jelenti...

Egyik ismerősömmel beszélgettem a szezon elején, és úgy tűnik igaza lett amikor azt mondta, hogy idén az a csapat jut a playoff-ba és az szerepel ott jól akinek "hosszabb a kispadja" Sajnos idén egy másik kategóriában is liga elsők vagyunk, nem csak a futás ellni védelemben, a mi sérült listánkon csücsül a legtöbb dollár, egész pontosan 33,247,589 dollár. (Mert, hogy összegyűjtögettem, és kiszámoltam.) Ez azért is szomorú, mert a második csapat ebben a kategóriában a Jets, mindösszesen 17 millióval! Ha tovább lapoztok meglátjátok, hogy Davin Joseph és Carl Nicks nem csak a pályán mutatott teljesítményben hiányzik, hanem bizony a pénztárcából is.

Itt vannak tehát sérült tartalékaink, az összegek pedig csak a 2012-es, tehát az idei keresetük! Sajnos az Eagles elleni meccsen még Myron Lewis (CB) is bővítette ezt a listát, őt Hayworth Hicks pótolja az aktív rosterek között, ő a Chiefs-től érkezett hozzánk, mint le nem igazolt szabad ügynök. És David Gilreath-ot menesztette a csapat.

Arrelious Benn (WR) - 1,015,000 dollár

A játékost egy edzés után veszítettük el november hónapban, kiújult a 2010-es térdsérülése, mely minden szezonban visszatérő probléma nála, egész idényre elvesztettük.

Quincy Black (OLB) - 5,750,000 dollár

A Chargers elleni mérkőzés közben hordágyon kellett a pályáról leszállítani a linebackert, hosszú percek után tudták stabilizálni állapotát, miután eszméletét vesztette. Bár már másnap kiengedték a kórházból, probléma merült fel karjának mozgatásával, őt is egész szezonra elvesztettük, de még az is előfordulhat, hogy többé nem léphet pályára.

Adrian Clayborn (DE) -  748,189 dollár

Hivatalosan szeptember 24.-én rakta a csapat a sérült tartalékok listájára, jobb oldali térd szalag szakadása van, a méregdrágán igazolt falember idén 3 meccsen lépett pályára, majd egész szezonra elvesztettük, hiányzik is a passzsiettetés tekintetében.

Cody Grimm (S) - 506,875 dollár

Sérülését az Oakland elleni meccsen szerezte, mely egy gyakorlás alkalmával újra kiújult, őt is egész szezonra elvesztettük. Mark Barron egyetlen cseréje a csapatban, mivel sérülése állandó, nagyon kiáll a szénája a Buccaneersből.

Davin Joseph (G) - 9,500,000 dollár

A méregdrága falembert, még a felkészülési időszak alatt veszítettük el, egy térdsérülés miatt, szintén egész szezonra, azt hiszem minden Bucs szurkoló érzi idén, hogy ő mekkora veszteség.

Myron Lewis (CB) - 772,525 dollár

Ő most dőlt ki az Eagles elleni meccsen, a 2010-es harmadik körös draftunk, csak a speciális egységben kapott szerepet, hullámzó teljesítménye miatt.

Carl Nicks (G) - 12,500,000 dollár

Nicks még a holtszezonban került hozzánk, kezdő falemberként számítottunk rá, és remek munkát is végzett, bár folyamatosan lábujj sérüléssel bajlódott, de végül a Vikings utáni meccsen egész szezonra elvesztettük, elszakadt egy szalag a talpában, korábbi sérüléséből adódóan.

Danny Noble (TE) - 390,000 dollár

Az újonc tight end október 30.-án került a sérült tartalékok listájára.

Sammie Stroughter (WR) - 1,000,000 dollár

Az egykori hetedik körös elkapó szeptember 21.-én került a sérült tartalékok listájára lábsérülése miatt. Idén két meccset játszott, tavaly pedig csak hatot, és egyiket sem kezdőként, mégis nézzétek csak a fizetését... no comment.

Jeremy Trueblood (T) - 675,000 dollár

Trueblood a Falcons elleni meccsünkön szenvedett vállsérülést, korábban már kikerült a kezdőcsapatból, és szerződése is lejár az idény végén, valószínűleg ő már nem húz többé magára Buccaneers mezt.

Desmond Wynn (G) - 390,000 dollár

Róla csak annyit, hogy a draft után le nem igazolt szabad ügynökként került a ligába, így szerezte a Bucs, szeptember 1.-én megsérült és egy meccset nem játszott még sem a Buccaneers-ben, sem máshol.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu