Az elmúlt két nap összefoglalója

- A tegnapi napon megműtötték a New Orleans Saints linebackerét Jonathan Vilma-t. A védőn artroszkópos térdműtétet hajtottak végre ami miatt véget ért számára az idei előszezon, de a jelenlegi tervek szerint az Atlanta Falcons elleni első előszezon mérkőzésen már bevethető lesz.

- A New England Patriots elküldte a wide receiver Michael Jenkins-t. 

- A holnapi napon meg fogják műteni a Dallas Cowboys kezdő bal guardját Ronald Leary-t. A támadófalember jobb térdén artroszkópus beavatkozást hajtanak végre ami miatt kérdésessé vált, hogy pályára léphet-e a New York Giants elleni első alapszakasz mérkőzésen. Amennyiben nem tudná vállalni a játékot a harmadik profi szezonját kezdő David Arkin kezdőként léphetne pályára élete első NFL mérkőzésén.

- Meg kellett műteni a Minnesota Vikings fullbackjét Jerome Felton-t és előreláthatólag két hetet kell majd kihagynia ami azt jelenti, hogy véget is ért számára az előszezon.

- A Buffalo Bills vezetőedzője Doug Marrone bejelentette, hogy Kevin Kolb a kezdő irányító a pénteki Minnesota Vikings elleni előszezon mérkőzésen.

- Nem súlyos a New England Patriots irányítójának, Tom Brady-nek a térdsérülése. A vizsgálatok szerint Brady csak kificamította a térdét és akár pályára is léphet majd a péntek esti Tampa Bay Buccaneers elleni mérkőzésen.

- A vasárnapi New York Jets elleni előszezon mérkőzésen pályára fog lépni a Jacksonville Jaguars running back je Maurice Jones-Drew. Most fog először játszani a tavaly októberi lábsérülését követően.

- A Miami Dolphins bejelentette, hogy elküldte a kicker Dan Carpenter-t és így az újonc Caleb Sturgis lesz a csapat elsőszámú rúgója a következő szezonban.

- Közlekedési kihágás miatt letartóztatták a Denver Broncos linebackerét Von Miller-t.

- Az NFL tiltott szerek használata miatt négy mérkőzésre eltiltotta a St. Louis Rams linebackerét Jo-Lonn Dunbar-t. A játékos nem fog fizetést kapni eltiltásának idejére, de még részt vehet az edzőtábor hátralevő részén és pályára léphet az előszezon mérkőzéseken.

- A mai edzésen megsérült a New England Patriots irányítója Tom Brady. Egyelőre csak annyi biztos, hogy Brady térdsérülés miatt idejekorán befejezte a mai edzésnapot. Valószínűleg nem komoly az irányító sérülése. Az viszont rossz hír a Patriots szurkolók számára, hogy Brady-nek ismét a bal térde sérült meg és 2008-ban az első alapszakasz mérkőzésen is a bal térdében szakadt el a keresztszalag.

- Súlyosan megsérült az Oakland Raiders bal tackleje Jared Veldheer. A mai edzésen elszakadt a falember tricepsze és elképzelhető, hogy a sérülés miatt véget ért Veldheer szezonja.

- A mai napon újra edzett a Cincinnati Bengals wide receivere A.J. Green. Ez volt az elkapó első edzése a múlt hónapban elszenvedett térdsérülése óta.

- Meg kell műteni a Cleveland Browns tartalék running backjét Montario Hardesty-t. Rob Chudzinski vezetőedző bejelentette, hogy artroszkópos műtétet hajtanak végre a futón az edzőtáborban elszenvedett térdínsérülése miatt.

- A Washington Redskins elküldte a nemrég szerződtetett wide receiverét Devery Henderson-t. 

- A Pittsburgh Steelers hivatalos depth chartján Le'Veon Bell és Isaac Redman szerepel kezdő running backként ami szerint a két futó egyenlően fog megosztozni a támadó playeken.

- Vállsérülés miatt meghatározatlan időre kidőlt a Miami Dolphins offensive linemanje Nate Garner.

- A Cleveland Browns running backje Trent Richardson játszani fog a holnapi Detroit Lions elleni mérkőzésen.

- Jelenleg kezdő tight endjei nélkül edz az Indianapolis Colts. Dwayne Allen már több hetet kihagyott a lábsérülés miatt és Coby Fleener sem jelent meg a tegnapi edzésen. Fleener az NFL agyrázkódásokra vonatkozó procedúrája miatt volt kénytelen kihagyni az edzést, de azt nem árulták el, hogy mikor sérült meg a játékos.

- A vizsgálatok kimutatták, hogy elszakadt egy ínszalag a Washington Redskins negyedik körös választotjának Phillip Thomas-nak a lábfejében. Meg kell műteni a fiatal safety-t de egy ilyen sérülés miattelőreláthatólag négy-öt hónapot kell kihagyni. A Redskins sérült/tartalék listára tette a játékost de nagy valószínűség szerint véget ért számára az újonc szezonja.

- A legfrissebb hírek szerint mégsem elképzelhetetlen, hogy idén még pályára fog lépni a Baltimore Ravens tight endje Dennis Pitta.