Rangadókkal folytatódnak az NFL küzdelmei

A Nemzeti Futball Liga 2. fordulójában kerül sor, az örök Boston-New York rivalizálás újabb fejezetére, emellett az AFC déli csoportjában is farkasszemet néz két ellenfél. Az első forduló hatalmas küzdelmei, meglepetései, safety-zápora után folytatódik az NFL alapszakasza, a 2. fordulóval. Rögtön egy csütörtök esti rangadón csap össze a két örök rivális, a New England Patriots és a New York Jets.

Aki tisztában van az NFL-történelemmel, az tudhatja, hogy az Egyesült Államok legnagyobb sportellentéte Boston és New York között van, tehát elég pikáns meccsre van kilátás. A nyár nem a legnyugodtabb körülmények között zajlott a két csapatnál. A hazafiak fontos játékosokat veszítettek el Aaron Hernandez gyilkossági ügye mellett, míg a New York-i zöld-fehéreknél még semmi se biztos irányító poszton, bár az újonc Geno Smith meggyőzően játszott a Tampa Bay Buccaneers elleni nyitómeccsen.

Az NFC South-ban is csoporton belüli küzdelmeket rendeznek, ugyanis az előző héten hatalmas meccsen Atlantát verő New Orleans Saints Tampába látogat, hogy összecsapjon a Buccaneers csapatával. Az AFC South-ban méri össze erejét az Indianapolis Colts és a Miami Dolphins, az NFC North küzdelmein belül meg egy kemény kis Chicago Bears-Minnesota Vikings derbit rendeznek.

Mellette megrendezik a Houston Texans-Tennessee Titans meccset, ami attól pikáns, hogy a régi houstoni franchise, az Oilers jelenleg a Nashville-i székhelyű csapat.

Legjobban mégis az AFC North csoportban rendezendő Baltimore Ravens-Cleveland Browns mérkőzést lehetne kiemelni, és a szurkolók közti örök viszályt. Mint ismert, a Baltimore Colts Indianaba költöztetése után több, mint egy évtizedig csapat nélkül volt a marylandi székhely, majd Art Modell a régi Browns tulajdonosa odaköltöztette csapatát, amellyel kiváltotta a szurkolók haragját. Most újra összecsap a két rivális.

A hétvégét záró hétfő esti rangadót is az AFC North csoportban rendezik, amelynek kérdése: tudnak-e javítani az első fordulós vereségek után a csapatok? A Meskó Zoltánnal felálló Pittsburgh hazai környezetben kapott ki a Tennessee Titanstől, míg a Cincinnatti Bengals a szeles városban szenvedett vereséget a Medvéktől.

Az elmúlt hétvége igazi reklámja volt a sportágnak: Peyton Manning 7 TD-passza, Safety-özön, hatalmas fordítások, szoros meccsek. Reméljük, a hétvégén is lesz ezekben részünk.

SZEPTEMBER 13. 02:25

NEW ENGLAND PATRIOTS - NEW YORK JETS (SportTv)

SZEPTEMBER 15. 19:00

ATLANTA FALCONS - ST. LOUIS RAMS

BALTIMORE RAVENS - CLEVELAND BROWNS

BUFFALO BILLS - CAROLINA PANTHERS

CHICAGO BEARS - MINNESOTA VIKINGS

GREEN BAY PACKERS - WASHINGTON REDSKINS

HOUSTON TEXANS - TENNESSEE TITANS

INDIANAPOLIS COLTS - MIAMI DOLPHINS

KANSAS CITY CHIEFS - DALLAS COWBOYS

PHILADELPHIA EAGLES - SAN DIEGO CHARGERS

SZEPTEMBER 15. 22:05

ARIZONA CARDINALS - DETROIT LIONS

TAMPA BAY BUCCANEERS - NEW ORLEANS SAINTS

SZEPTEMBER 15. 22:25

NEW YORK GIANTS - DENVER BRONCOS (SportTv)

OAKLAND RAIDERS - JACKSONVILLE JAGUARS

SZEPTEMBER 16. 02:30

SEATTLE SEAHAWKS - SAN FRANCISCO 49ERS

SZEPTEMBER 17. 02:40

CINCINNATI BENGALS - PITTSBURGH STEELERS (SportTv)

Forrás:

Sport365 - Az online sportújság

sport365.hu

Képek: sportsunbiased.com

Címkék: alapszakasz