Újabb Broncos-henger a láthatáron? - a 4. forduló előzetese

Újabb potenciális áldozat érkezik a denveri hóhérok mészárszékére, mégpedig a Philadelphia Eagles csapata, amelynek az épp összeszokóban lévő védelmének még vélhetően erős lesz a Peyton Manning vezette támadósor. Az NFL 4. fordulójának előzetese.

Sikerül-e az Peyton Manningnek Denverben, ami nem jött össze Tom Brady-nek és a Patriotsnak 2007-ben? A denveriek jelenleg megállíthatatlanul masíroznak a Nemzeti Futball Liga csapatain át, mint egy bivalyerős gőzmozdony, amelyet nem lehet megállítani.

A hétvégi ellenfél, Philadelphia Eagles minden bizonnyal csak aprófalat lesz Wes Welkernek és csapattársainak, ugyanis a sasok védelme jelenleg éppen összeszokóban van az új edzőknek, új szisztémáknak és új játékosoknak köszönhetően.

Valami hatalmas csoda kell, hogy Peyton Manning ne szórja ezen a mérkőzésen a TD-passzokat, és vezesse megint győzelemre a vadlovakat.

Alex Smith-ék is igyekeznek elhalasztani a Miami Dolphins pezsgőzését, amelynek csapata még korábban veretlenül nyerte meg a bajnokságot, az utolsó veretlen csapat botlásakor pedig összegyűlnek ünnepelni egyeduralmukat a legendás bajnokcsapat tagjai.

Ellenfelük a gyenge formában szereplő New York Giants lesz, amely a legutóbbi fordulóban kiütéses vereséget szenvedett a Carolina Panthers ellen.

A kisebbik Manning-testvér és Tom Coughlin vezetőedző biztosan nem fog lazsálni, igyekeznek gatyába rázni a játékosokat, hogy feledtessék a szurkolókkal az elmúlt hét kudarcát.

A hétvége rangadója mindenképpen a New England Patriots atlantai vendégjátéka lehet. Tom Brady-ék támadóegysége van annyira erős, hogy átjátssza a Falcons védelmét?

Mike Smith fiai próbálják az ellenkezőjét bebizonyítani a szakértőknek, emellett elsősorban a Georgia Dome közönségének. A bivalyerős Pats-védelem is felkészült Matt Ryanék ellen. Lesz a fiatal irányítóak valami ellenszere ellenük? Majd kiderül.

SZEPTEMBER 27. 02:25

ST. LOUIS RAMS - SAN FRANCISCO 49ERS (Sport1)

SZEPTEMBER 29. 19:00

BUFFALO BILLS - BALTIMORE RAVENS

CLEVELAND BROWNS - CINCINNATI BENGALS

DETROIT LIONS - CHICAGO BEARS

HOUSTON TEXANS - SEATTLE SEAHAWKS

JACKSONVILLE JAGUARS - INDIANAPOLIS COLTS

KANSAS CITY CHIEFS - NEW YORK GIANTS

MINNESOTA VIKINGS - PITTSBURGH STEELERS

TAMPA BAY BUCCANEERS - ARIZONA CARDINALS

SZEPTEMBER 29. 22:05

TENNESSEE TITANS - NEW YORK JETS

SZEPTEMBER 29. 22:25

DENVER BRONCOS - PHILADELPHIA EAGLES (Sport2)

OAKLAND RAIDERS - WASHINGTON REDSKINS

SAN DIEGO CHARGERS - DALLAS COWBOYS

SZEPTEMBER 30. 02:30

ATLANTA FALCONS - NEW ENGLAND PATRIOTS

OKTÓBER 1. 02:40

NEW ORLEANS SAINTS - MIAMI DOLPHINS (Sport1)

Pihenőhetes: CAROLINA PANTHERSGREEN BAY PACKERS

Forrás:

Sport365 - Az online sportújság

sport365.hu

Fotó: blogs.denverpost.com, cinesport.boston.com

Címkék: alapszakasz