2013-ban már nem lesz több Buccaneers blackout!

Tegnap bejelentették, hogy idén már nem kell a sötét képernyőket senkinek bámulnia Tampa Bay-ben, ugyanis miután tegnap Josh Freeman kispados lett, a Glazer család úgy döntött minden mérkőzést elérhetővé fog tenni a Tampa Bay szurkolóinak.

És hogyan is lehetséges mindez? Úgy, hogy a Glazer család minden hazai mérkőzésre fel fogja vásárolni a saját jegyeit, amennyiben ugye nem kelnek el a stadion férőhelyeihez viszonyítva, 85%-ban. Elvileg ilyet bizony csinálhatnak, hisz történt már hasonló korábban is az NFL történetében. A Glazer család így szeretné megköszönni a támogatást hűséges szurkolóinak. Ajjaj...

Lehet, hogy ők már tudnak valamit amit mi még nem? Elég furcsa ez a döntés, rögtön azután, hogy Glennont kezdővé avanzsálták. Reméljük a múlt hibáit szeretnék vele javítani, és nem a jövőbe tekintenek ezáltal. A tulajdonosok nagyon elkezdték az elmúlt pár napban gatyába ráncigálni ezt a franchise-t, mely idén lassacskán már a tavalyi Jets fölé akart nőni, mármint ami a balfékséget illeti. Hónapok óta mindenki az irányítókérdésen lovagol, ez lerendezve. Szurkolók szája befogva. Nézheted most már tv-ben is a meccset alapon. Vajon mi lesz a következő? Személy szerint Schiano-ra szavaznék. Ha egy edző ennyi baromságot hord össze szemrebbenés nélkül, nem tudom miért várja el bárkitől, hogy tisztelje. Rossz döntést hozni egy dolog. Kitartani mellette gerinc kérdése, a hazudozás meg szintén egy másik dolog. Ami már nekem szurkolónak sem szimpatikus, mit szóljon akkor egy játékos, akinek együtt kell nap mint nap dolgoznia vele? Azt hiszem kissé eltértem a blackouttól, kanyarodjunk is gyorsan vissza.

A Bucs elmúlt 23 hazai meccséből 19-re nem sikerült eladni a jegyek 85%-át, mely a blackout elkerülésére lett volna szükséges. Így 2009 óta először mindenki megtekintheti majd az összes Tampa Bay Buccaneers meccset a tv-ben, még bizony Tampa Bay-ben is.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu