Dashon Goldson ismét betalált

Alig egy hete, hogy a safety elkerülte a felfüggesztést, kirívó egyéni szabálytalanságai miatt, sikerült ugyanis 100,000 dolláros bírságra váltania őket. A tegnapi mérkőzés után megint fontolgatja a liga eltiltását.

Dashon Goldson, a Cardinals elleni találkozón megint sisak-sisak elleni kontaktust produkált, az áldozat ezúttal Jaron Brown volt. Ez már a negyedik ilyen jellegű szabálytalanság idén Goldsontól, pedig a játékos azt nyilatkozta a legutóbbi bírság után, hogy megpróbál változtatni játékstílusán.

Az tény, hogy a Cardinals elkapóját a mérkőzés azon pontján meg kellett állítani. Az is tény, hogy ismét centiken múlt a szabálytalanság. De személy szerint megint kezdem a "hímestojás" effektust érezni a dologban, ami teljesen megöli a játék látványosságát, és Goldson erősségét is kivonja a játékból. A safety egyébként nagyrészt Brown vállát és mellkasát tarolta el, sisakja azonban kissé feljebb csúszott, és mint utólag kiderült Brown egy agyrázkódást is szerzett. Pontosan ezek azok a típusú sérülések, melyektől ezen szabályok szigorú betartásával a játékosokat kímélni próbálja a liga.

Máshol azt írják a találat szabályos volt. Halkan megjegyzem, bár magunk ellen beszélve, hogy én valóban szabálytalannak láttam. De döntsétek el ti magatok. Az ütközést ide kattintva megnézhetitek lassítva is.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu