Londonban lép pályára a tavalyi Super Bowl-döntős (8. hét)

Az idei szezon második Európában rendezendő mérkőzésére kerül sor az NFL-ben, ahol a gyengélkedő Jacksonville Jaguars a San Franciscóval néz szembe. A veretlen Kansas City bizonyára nem izzad meg hazai pályán a Cleveland ellen. Az európai óraátállítás miatt ebben a fordulóban magyar idő szerint minden mérkőzést a megszokotthoz képest egy órával korábban kezdenek. 

Ennek köszönhetően szokták erre a hétvégére hozni az NFL európai alapszakasz mérkőzését, amelyre már egyszer sor került a londoni Wembley Stadionban.Vasárnap az eddig gyengén szereplő Jacksonville Jaguars néz szembe a tavalyi Super Bowl-résztvevő San Francisco 49ers csapatával. Ha Colin Kaepernick elkapja a fonalat, az óceán felénk eső részén élő fanatikusok pontgazdag mérkőzést láthatnak az angol gyepen.

A már egyedüliként veretlen Kansas City Chiefs hazai pályán igyekszik tovább menetelni a Cleveland Browns ellen, amely nem okozhat nagy gondot Alex Smith-ék számára. 

Az NFC East legnagyobb rivalizálásában visszavágót rendeznek a múlt héten első győzelmét megszerző New York Giants, a pályáról lemosott Philadelphia Eagles otthonába látogat.

Az AFC keleti csoportjában is rendeznek egy fontos küzdelmet, amelyben a New England Patriots fogadja a Miami Dolphins csapatát.

Az eddig verhetetlennek hitt Denver Broncos a múlt heti veresége után a Washington Redskins ellen igyekszik javítani az Indianapolisban elszenvedett botlásán.

A hétfő esti rangadón az idei szezonban várakozáson felül teljesítő Seattle Seahawks látogat az NFC West rangadóján a gyengén szereplő St. Louis Rams gárdájához. A  vendégek minden viszonnyal könnyen veszik az akadályt a gyengén szereplő kosok ellen.

OKTÓBER 25. 02:25

TAMPA BAY BUCCANEERS - CAROLINA PANTHERS

OKTÓBER 27. 18:00

DETROIT LIONS - DALLAS COWBOYS

JACKSONVILLE JAGUARS - SAN FRANCISCO 49ERS

KANSAS CITY CHIEFS - CLEVELAND BROWNS

NEW ENGLAND PATRIOTS - MIAMI DOLPHINS

NEW ORLEANS SAINTS - BUFFALO BILLS

PHILADELPHIA EAGLES - NEW YORK GIANTS

OKTÓBER 27. 21:05

CINCINNATI BENGALS - NEW YORK JETS

OAKLAND RAIDERS - PITTSBURGH STEELERS

OKTÓBER 27. 21:25

ARIZONA CARDINALS - ATLANTA FALCONS

DENVER BRONCOS - WASHINGTON REDSKINS

OKTÓBER 28. 01:30

MINNESOTA VIKINGS - GREEN BAY PACKERS

OKTÓBER 29. 01:40

SEATTLE SEAHAWKS - ST. LOUIS RAMS

Pihenőhetes: BALTIMORE RAVENSCHICAGO BEARSHOUSTON TEXANS,

INDIANAPOLIS COLTSSAN DIEGO CHARGERSTENNESSEE TITANS

Forrás:

Sport365 - Az online sportújság

sport365.hu

Kép: facebook.com

Címkék: alapszakasz