Ittas vezetés miatt letartóztatták a Vikings elkapóját

Jerome Simpson_2Jerome Simpson-t még péntek este kapcsolták le Minneapolis-ban ittas vezetés miatt. Kicsit hosszúra sikerült a győzelem után ünneplés a Vikings elkapójának, Jerome Simpson-nak, ugyanis péntek éjjel ittas vezetés miatt letartóztatták őt Minneapolis-ban. Péntek este a Minnesota State Patrol egyik járőre egy piros Dodge Charger-t látott meg, ami állt az egyik sávban az I-394-es autópályán nyugatra Minneapolis városától.

Simpson kiszállt az autóból és a járőrnek az tűnt fel, hogy könnyezett a szeme a vezetőnek és nagyon sokat mosolygott miközben beszélt. Simpson azt mondta, hogy a Pour House-ban volt (népszerű bár a közelben), de nem fogyasztott alkoholt.

Helyi idő szerint reggel 04:03-kor letartóztatták és másfél órával később már a fotók készültek róla a Hennepin megyei kapitányságon. Itt nem volt hajlandó szondázásnak alávetnie magát.

A vikings.com oldalon az üggyel kapcsolatban csak annyi van, hogy további információkra várnak és kivizsgálják az ügyet.

Simpson második idényét tölti a csapatnál. Tavaly három három mérkőzéses eltiltással kezdett, mert marijuana-t találtak  házában. Akkor három év próbaidős büntetést kapott. Véleményünk szerint most is számíthat eltiltásra.

Simpson a tavalyi évben nem igazán alkotott maradandót, de idén a legtöbb elkapott yard és a második legtöbb elkapás van a neve mellett.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com