Az utóbbi napok hírei

- Hivatalossá vált, hogy kihagyja a vasárnapi mérkőzést a Washington Redskin irányítója Robert Griffin III. Kirk Cousins lesz a kezdő és Rex Grossman a tartalékirányító az Atlanta Falcons ellen.

- A hétvégén agyrázkódást szenvedett a Denver Broncos wide receivere Wes Welker és a legfrissebb hírek szerint nem fog pályára lépni a San Diego Chargers elleni holnapi mérkőzésen.

- Még mindig nem kapott zöld utat az orvosoktól a Chicago Bears linebackere Lance Briggs. A védőnek még a 7. játékhéten sérült meg a válla.

- A New York Giants sérültlistára tette a running back Brandon Jacobs-t és így véget ért a futó idei szezonja.

- A tervek szerint az edzőtábor kezdetére teljesen egészséges lesz az Indianapolis Colts térdműtéten átesett wide receivere Reggie Wayne.

- A Tennessee Titans új igazgatója Tommy Smith kijelentette, hogy olyan edzői stábot akar amelyik jobban kihasználja majd a running back Chris Johnson képességeit.

- Az Indianapolis Colts edzésre hívta a kanadai ligában szereplő Saskatchewan Roughriders running backjét Kory Sheets-t.

- A hétfő esti mérkőzésen nyaksérülést szenvedett a Dallas Cowboys linebackere Sean Lee de a hírek szerint játszani fog a Green Bay Packers elleni vasárnapi mérkőzésen.

- Josh McCown remeklése ellenére a Chicago Bears vezetőedzője Marc Trestman kijelentette, hogy amikor egészséges akkor Jay Cutler a csapat elsőszámú irányítója.

- Lábműtétje miatt előreláthatólag 4-6 hetet kell kihagynia a Seattle Seahawks linebackerének K.J. Wright-nak.

- A legfrissebb hírek szerint a Washington Redskins vezetőedzője Mike Shanahan egészségügyi okok miatt lecserélheti Robert Griffin III-t a szezon hátralevő részében.

- Adrian Peterson bejelentette, hogy lábfejsérülést szenvedett a tegnapi mérkőzésen de a pontos diagnózis miatt még további mérkőzések várnak a Minnesota Vikings running backjére.

- A vasárnap mérkőzéseken ligarekordot jelentő 90 touchdownt szereztek a csapatok.

- A tegnapi mérkőzésen térdsérülést szenvedett az Arizona Cardinals újonc free safetyje Tyrann Mathieu. A jelek szerint elszakadt a védő keresztszalagja de biztosat csak a mai MRI vizsgálatokat követően lehet tudni.

- Keresztszalag szakadást szenvedett a Carolina Panthers running backje Jonathan Stewart.

- A mai MRI vizsgálat bebizonyította, hogy a New England Patriots tight endjének, Rob Gronkowski-nak térdében elszakadt a kereszt és az oldalszalag is. Már nem léphet pályára az idei szezonban.

- Az Indianapolis Colts ma szerződést kötött a Buffalo Bills múlt héten elküldött running backjével Tashard Choice-al.

- A tegnapi Tennessee Titans elleni mérkőzésen agyrázkódást szenvedett a Denver Broncos wide receivere Wes Welker.