Az utóbbi napok hírei

- Bokasérülés miatt kérdéses a Kansas City Chiefs wide receiverének/returnerének Dexter McCluster-nek holnapi játéka a csoportrivális Oakland Raiders elleni mérkőzésen.

- A Dallas Cowboys két évvel meghosszabbította a cornerback Orlando Scandrick szerződését. A játékos élő szerződéssel rendelkezik és a mostani hosszabbítás (garantált) 9 millió dollárral megnövelte a 2011-ben aláírt 25 millió dolláros szerződését.

- Nem megfelelő kiegészítők miatt az idei szezonban már másodjára büntették meg a Chicago Bears wide receiverét Brandon Marshall. A mostani alkalommal narancssárga cipőt vett fel a Dallas Cowboys elleni mérkőzésen és ezt 15.000  dollárra büntette a liga.

- Nyaksérülés miatt az inaktív játékosok között szerepel a Dallas Cowboys középső linebackere Sean Lee és így nem fog pályára lépni a holnap esti Green Bay Packers elleni mérkőzésen.

- A liga 7.875 dollárra büntette a Pittsburgh Steelers offensive linemanjét Cody Wallace-t, mert ágyékon ütöte a Miami Dolphins defensive linemanjét Randy Starks-t.

- Lábsérülés miatt kérdéses a Minnesota Vikings running backjének, Adrian Peterson-nak holnapi pályára lépése.

- Térdsérülés miatt a New York Jets sérültlistára tette a másodéves wide receiver Stephen Hill-t amivel véget ért az elkapó szezonja.

- Szükségtelen durvaságért a liga 10 ezer dollárra büntette a Miami Dolphins wide receiverét Mike Wallace-t.

- A Jacksonville Jaguars elküldte a defensive end Jeremy Mincey-t akivel tavaly írtak alá egy négyéves, 25 millió dolláros szerződést.

- Hamarosan lejár Charles Woodson egyéves szerződése és a védő kijelentette, hogy jövőre is az Oakland Raiders csapatában szeretne játszani.

- Könyöksérülése miatt a tegnapi edzést követően a mait is kihagyta a Detroit Lions running backje Reggie Bush így kétségessé vált a hétvégi játéka.

- A tegnapi edzésen már Aaron Rodgers gyakorolt a Green Bay Packers első csapatával de ennek ellenére sem biztos, hogy visszatér a hétvégi Dallas Cowboys elleni mérkőzésen.

- A New Orleans Saints sérültlistára tette az idei offseasonban szerződtetett linebackerét Victor Butler-t amivel pályára lépés nélkül ért véget a védő szezonja.

- Hivatalos, hogy ki fogja hagyni az esti San Diego Chargers elleni mérkőzést a Denver Broncos wide receivere Wes Welker.

- Hivatalossá vált, hogy a szezonban már nem fog pályára lépni a Washington Redskins irányítója Robert Griffin III. Kirk Cousins lesz a kezdő a szezon utolsó három alapszakasz mérkőzésén.

- Fogyatkoznak a Minnesota Vikings running backjei hiszen Adrian Peterson (láb) és Toby Gerhart (térdín) is kihagyta a tegnapi edzést. Nem biztos, hogy pályára léphetnek a hétvégi mérkőzésen.