Az új logó Buccaneers és az új sisak

Ahogy korábban beharangoztuk nektek Warren Sapp, és Gerald McCoy leleplezték a Buccaneers új megjelenését, kezdvén az új logónk és sisakunk átadásával. Azért mondom, hogy kezdvén, ugyanis mint kiderült valóban lesz uniformis csere is. Az új szereléseket pedig március 5.-én fogják bemutatni a nagyérdeműnek.

De most térjünk vissza aktuális témánkhoz, az új logónkhoz és sisakunkhoz. Gondolom már mind kitaláltátok, hogy a fenti képen lévő “csodáról” van szó. De vajon mi is az ami rögtön szembetűnik? Számomra az, hogy amint várni lehetett egyértelműen modernizálták a logót. Ami ezúttal nagyobb lett, mint bármikor valaha, és a sisak majd teljes oldalát kitakarja. Viszont a sisak matt színét megőrizte. Azonban sokkal sötétebb lett. Egyesek szerint fekete, de a hivatalos oldalról megtudhatjuk, hogy ez valójában ugyan az az ón szín, csak jóval sötétebb árnyalatban. Ami a dolog pikantériája, hogy a sisakrács krómozott lett, ez pedig NFL szinten is egyedülálló. Gerald McCoy szerint a Bucs ezzel fog kitűnni a tömegből. Apró adalék még a logóhoz: Vörösebb lett, mint bármikor.

Edward Glazer-től azt is megtudhattuk, hogy a logó változtatásával, félelmetesebbé tétele volt a céljuk. Azt, hogy ez mennyire sikerült mindenki döntse el maga. Személy szerint úgy érzem, kissé robotszerűre sikerült az a koponya. Mintha a terminátor című filmből, az arcbőrétől megvált Arnie kacsintgatna vissza rám. Természetesen cél volt a logó modernizálása is, azt hiszem ez azonban teljes mértékben sikerült is.

0221_2newlogo0221_3newlogo0221_7newlogo0221_8newlogo

Ezzel együtt pedig természetesen nincs vége az átállásnak, hisz alternatív logónk is változásokon ment át. Tudjátok, a hajó, a koponyával, mely mezeink úján helyezkedett el. Az NFL Network-nek köszönhetően ez is leleplezésre került, szintén az új stílushoz igazították, bal oldalt láthatjátok:

0221_9newlogo

Valamint elhagytuk régen használt betűtípusainkat is, és szintén a modernizáció jegyében változattunk:

0221_6newlogo

0221_5newlogo

Az új mez is érkezik tehát március 5.-én. Nektek, hogy tetszenek az új szerelések?

0221_12newlogo

0221_11newlogoGerald McCoy az új sisakkal.

0221_10newlogoMúlt, jelen és jövő!

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com