Jól fest az idei Bucs offense

Mindenki nagyon optimista aki látja az edzéseken a Buccaneers új támadóegységét, legyünk hát mi is azok. Ezúttal Greg Coselltől kaptunk pár dicsérő szót, aki néha jelentkezik különböző podcastekkel, és ad néhány fantasy foci tippet is.

Na ilyenkor szokta nagy ívben átugrani a Bucs-t, hisz sok mondanivalója nincs velünk kapcsolatban. Most már azonban ő sem tud szó nélkül elmenni mellettünk. Ugyanis idén még ő is optimista a támadóegységünket látván.

“Sok munka van még ott. Nyilvánvalóan McCown lesz a kezdő, és úgy gondolom Josh McCown jó is lesz. Ez egy jó offense. Azt várom, hogy rendkívül sikeresek lesznek. Vincent Jacksonnal, és Mike Evans-szel a széleken, és ezzel a frissen draftolt Robert Herron kölyökkel, aki kicsi és gyors. Azt hiszem nagyon sok érdekes játékot fogunk látni. Szóval sok jó dolgot várunk ettől a támadóegységtől. Összességében ez egy nagyon tehetséges kis csapat lett.” – nyilatkozta Cosell

Jó is az NFL szakértő a háznál. Mindig klassz ha dicsérik a csapatot, az pedig pláne jó, ha ezt olyasvalaki teszi, akinek valóban adni is lehet a szakértelmére. Mondott azért pár szót a védelemről is, melyben azért annyira már nem biztos:

“Nincsenek olyan edge rusherek, mint amilyeneket Lovie Smith szeretne ebben a védelemben látni. Michael Johnsonnal próbálja ellátni, az egykori Simeon Rice szerepét, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ő lesz erre a megfelelő ember. Ő egy jó játékos, de nem az a srác.”

Alapvetően ha egyedül Michael Johnson alkotná ezt a falat, már kezdhetnénk is aggódni, de egész biztos, hogy Gerald McCoy-jal középen ez a két srác durva dolgokat fog jövőre véghezvinni. A másik pedig az, hogy alapvetően Michael Johnson a legjobb elérhető játékos volt erre a pozícióra, az idei holtszezonban akivel a Bucs alá tudott írni. Jelenleg az edzőtáborozás alakulása szerint a másik oldali pozíciót pedig Adrian Clayborn fogja tudni megcsípni.

És végül még egy kis adalék Cosell-től, melyen kezdhetünk csámcsogni, és rosszindulatúan dörzsölgetni a mancsunkat. Szerinte ugyanis csoport riválisunk irányítójának, Dreew Brees karjának rendesen csökken hónapról hónapra az ereje. Igen, azért Brees sem mai gyerek már és jócskán benne van a korban. (35 éves egyébként.) Ez pedig akár egy intelem is lehet, hogy ő és a jelenlegi Saints offense sem lesz itt örökké, hogy borsot törjön az orrunk alá. Hisz tegyük a szívünkre a kezünket, ki nem unja még a folytonos 400 körüli benyalt yardokat minden évben kétszer tőlük. Talán idén ez is másként lesz…

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com