Buccaneers előszezon beharangozó ima

Uram ki ott fenn lakozol a mennyekben s csak részeg embernek vagy látható! Hozz fiainkra  nagy égi üdvözülést, midőn azok hangos csatakiáltása tölti be a keleti és nyugati partok közötti üres tereket, melynek nyomán légyen úrrá sírás és jajveszékelés minden rivális NFC South város szüzeinek ajkán. Áldd meg halálfejes lobogóinkat mikoron új kapitányunk Lovie Smith vezérletével hajóink kifutnak, hogy a Jaguárok skalpjával hirdessék: Sok év után a Kalózok ismét színre léptek!

Sújts le nagy haraggal Jacksonville városára, hogy bosszút állhassunk a 2011. éved decemberében ott elszenvedett 14-41-es vereségért, hol Blount és Freeman testvérünk futott TD-i által már 14-0 arányban vezettünk! Ekkor azonban szemed levetted fiainkról s irányítónkat, kiben volt nagy bizodalmunk találták ellenei úgy képen törölni saját célterületünk előtt, hogy eztán már inkább volt hajlandó Michael Jackson dalokat énekelni, mint futballozni!

Biztosítsd eredmények utáni vágyakozásból sötétbe burkolódzó elménket, hogy az eddig irányítót csak videón látó Jaguár védőfal Chris Clemons-szal és Ziggy Hood-dal kiegészülve nem pocsékolja fenéken szépreményű Glennon testvérünket, ki nagy valószínűség mellett bizodalmat kap kapitányunktól ő tudásának közszemlére tételéhez!

Akaratod volt abban, hogy az ellen legjobb elkapója Cecil Shorts ne léphessen pályára e napon, így hát légyen akaratod abban is, hogy a Jaguárok új elkapóinak Marqise Lee-nek és Allen Robinson-nak keze légyen csúszós, mint nőgyógyászé heves munka közben, még ha ehhez szivárványos bárok vazelin készletét is kell megdézsmálnod! Ezen okból ne légyen reménye sem azon elgondolásuknak, hogy első NFL-es TD-jüket ellenük szerezzék meg!

Első körben draftolt irányítójukat, Blake Bortles-t engedd a mi óhajunk szerint hemperegni sok ízben a zöld fűben, mert nem lészen előtte oly támadófal, mely megóvná őt az ellen nyújtotta gyötrelmes kínok sokaságától!

Ha ezen feladat elvégeztetett, adj erőt fiainknak a másik floridai, magukat Delfineknek nevező alakulat elleni küzdelemhez, mely városunk végvárában, a Raymond James-ben vívatik meg!

0807_2

Add, hogy próbálkozásaik a támadófaluk teljes átalakításában kudarcra ítéltessenek, annak ellenére, hogy magukhoz édesgették a szabadügynök  Branden Albert-et s a draftról is erősítést foganatosítottakJa’Wuan James és Billy Turner által. Kudarcuk vesse végső elkeseredésbe Ryan Tannehill-t, ki egy negyed elteltével bőgve távozzék, mert újfent nem lészen oly erő, mely megvédené őt a számtalan pofonok özönétől!

Adj elkapóinknak erőtől duzzadó kedvet, hogy a Delfinek egyébként gyenge lábakon álló hátsó alakzatát marcangolhassák kedvükre lévén, hogy Brent Grimes kivételével nincs csapatukban épkézláb cornerback, hacsak a tehetségesnek látszó, idén draftolt Walt Aikens nem soroltatik ide, mert Cortland Finnegan  hortobágyi csikósokat megszégyenítő kurjongatásai is már pocsék játék okán feledésbe merültek!

Átszellemült szemekkel rebegek hálát neked Uram, hogy kérésünk nélkül is megtépázod a Delfinek futójátékát Knowshon Moreno sérülése által,mert a listán maradt Marcus Thigpen vagy Lamar Miller neve nem gerjeszt bennem oly heves félelmet, mint kisgyermekben a parajpüré! Ugyanez a hála kísérjen Mike Wallace távolmaradása okán!

Add továbbá, hogy a tavalyi 22-19-es diadalnál is hatalmasabb siker születhessen, pedig ott még az offensive tackle Donald Penn is összevirgonckodott egy TD-t! Övezze szigorú figyelem Rishard Matthews-t, ki akkor kétszer is célterületünkön köszöntötte a publikumot!

Ezt követően fordítsd figyelmedet fiainkra a 3. fordulóban, mely küzdelmünk Buffalo városában vívatik s jó szokás szerint ebben a körben kerülnek egymással szembe a cégéres csapatok első sorai akár egy félidőn át tartó időtartamban! Nyissa a mérkőzést megemlékezés két eltávozott tulajdonosról Malcolm Glazer-ről és Ralph Wilson-ról!

Jó indulatod által bizonyosodjék be, hogy az első körös Sammy Watkins gyorsasága nem oly fegyver, melyért a Bölényeknek ilyen nagy árat kellett volna fizetnie a drafton. Védelmünk szorításában érezze magát úgy, mint kártyavárat építő a kísérleti turbinacsatornában!

Add, hogy a támadófalukat jó erőknek mondott Cyrus Kuandjio, Cyril Richardson, Seantrel Hendersondraftról való megszerzésével erősítő Bölények, ezen egység játékához elemezzék és kívánatosnak találják Cyrus Kuandjio a Hall of Fame mérkőzésen mutatott teljesítményét, hol az ellen testcseleit benyalván sisakráccsal túrta a gyepet, mint varacskos disznó a szavannát. Vessék el továbbá Seantrel Henderson játékát, ki leradírozta a pályáról a liga egykoron talán legjobb, de hátsérülése után még saját árnyékának is csókolomot köszönő defensive end-et, Jason Pierre-Paul-t!

Engedd meg, hogy csapatunk kihasználja az ellen gyenge pontjait, mely adódik Kiko Alonsosérüléséből, Jairus Byrd távozásából valamint a sérülékeny EJ Manuel rapszódikus teljesítményéből s a tavalyi évhez hasonlatosan nyerjen csapatunk 27-6 arányban, hogy Doug Marrone vezetőedző megszeppent arcát vetíthesse a média szerte a világba!

Ha mindezekkel megvolnánk, ne engedd, hogy szemünket káprázat csalja meg, midőn a Rézbőrűek seregét egy Gruden vezeti öblünkbe, hogy elfoglalja bátyja egykori birodalmát! Ne adj esélyt ellenünkben a DeSean Jackson, Pierre Garcon, Santana Moss, Andre Roberts négyesnek, akiket akárRG III, akár Kirk Cousins lát el munícióval gatyamadzagot nyakig húzó feladatnak tűnnek! Ne engedd, hogy megismétlődhessen olyan szégyenteljes pillanat, mint a tavalyi 12-30-ra elvesztett előszezon mérkőzésen, ahol az ellenfél részéről Rob Jackson az offensive tackle pozícióban szerencsétlenkedő Mike Remmers-szel együtt tette a földdel egyenlővé Mike Glennon-t! Ne hagyd, hogy a franchise tag-gel ellátott Brian Orakpo terrorizálhassa irányítóinkat csakúgy, mint a frissen draftolt Trent Murphy.  Engedj ugyanakkor védelmünknek önfeledt kergetőzést a Rézbőrűek irányítóival, kiket legyen képtelen aMorgan Moses-szel és Spencer Long-gal draftról megerősített fal megvédeni!

Adj tehát sikeres előszezont csapatunknak, mert bár a végső elszámolásnál ezen eredmények lajstromba nem  vétetnek, fontos hogy láthassuk, lehet bizodalom azon hitünkben, hogy erős csapatunk van! Láthassuk, hogy működik a támadó falunk, sok év után ismét van pass-rush, az igazoltak beváltják a hozzájuk fűzött reményt s a keretmélység megfelelő! S legfőképp, van végre igazi vezetőedzőnk! Ámen!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com