A Panthersnél változtattak az edzés menetrendjén

A vezetőedző Ron Rivera megváltoztatta a csütörtöki menetrendet, hogy a játékosok több pihenést kapjanak a vasárnapi, Green Bay elleni meccs előtt.

Panthers rövidnadrágban gyakorolt, és az edzés egy órával korábban kezdődött, hogy a játékosok hamarabb pihenőre mehessenek.

"Játszottunk öt teljes negyedet vasárnap, és tegnap a fiúk nagyon jól edzettek. De kemény edzés volt a tegnapi." magyarázta Rivera. "Tehát az ötlet ma az volt, hogy befejezzük (korábban). Szedd a lábad, amilyen gyorsan csak lehetséges. Adni nekik egy esélyt, hogy pihenhessenek, re-hidratálódjanak, hogy készen álljanak a hétvégére. Úgy tűnt, hogy a játékosoknak tetszik. Az edzés nagyon jól zajlott. Mindent elértünk, amit akartunk." 

A Carolina egyre több sérülés miatt aggódik a játék nap közeledtével. A wide receiver Kelvin Benjamin (agyrázkódás) a második egymást követő napon nem edzett, és az oldalvonal mellöl figyelt. 

"Folytatja a protokollt. Ő nagyon jó eredményeket ért el a független orvosnál tegnap." mondta Rivera. "Ma megtette a következő lépést, és úgy tűnik, hogy nagyon jól halad. Meglátjuk, hogy lesz holnap. Remélhetőleg átmegy (a következő lépésen)." 

A cornerback Josh Norman is agyrázkódással küszködik és Rivera nem biztos benne, hogy a játékosok a rendelkezésére állnak a vasárnapi mérkőzésen. 

"(Josh) a protokoll végén tart." mondta Rivera. "Meglátjuk, hogy mi lesz. Szép munkát végzett, de minden azon múlik, hogy a független orvos mit mond." 

A futó Fozzy Whittaker (comb) és Darrin Reaves (vádli) is kihagyta a csütörtöki edzést, és az állapotuk kérdéses. 

Szerencsére a Carolina running back-je, JonathanStewart (térd) egy erős nap után van, és továbbra is jó úton halad afelé, hogy az első alkalommal játsszon a 3. hét után. 

"Nagyon jól nézett ki." mondta Rivera. "Nagyobb mennyiségű ismétlést csinált, így elég magabiztosnak érezzük magunkat vele kapcsolatban."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu