Túlélte a Patriots a Jetset

A New England Patriots szoros meccset, 27-25-re legyőzte a csoportrivális New York Jetset az NFL 7. játékhetének nyitómeccsén.

A vártnál nagyobb csatát hozott a forduló előtt 4-2-es mérleggel álló Hazafik és az 1-5-ös mérleggel szerénykedő Jets összecsapása. A hazaiak ugyan hamar vezetést szereztek Shane Vereen touchdown elkapásával, ám  a New York-iak három mezőnygóllal fordítottak.

A második negyedben Shane Vereen újabb TD-elkapást jegyzett, ám a nagyszünet után a nagyszerű napot kifogó Chris Ivory (21 kísérletből 107 futott yard és egy TD,mellé 18 elkapott yard) hatpontosával már a vendégeknél volt az előny. A túloldalon Vereen mellett Tom Brady is jól játszott (20/37, 261 yard, 3 TD, 0 INT), Danny Amendolának adott csodás passza után ismét a hazaiaknál volt az előny.

A Jetsnek a hajrában kétszer is megvolt az esélye az egyenlítésre, illetve a győzelem megszerezésére, ám előbb a Jeff Cumberland TD-je után megpróbált két pontos akciót elsiették, majd az utolsó másodpercekben az addig négy mezőnygólt is értékesítő Nick Folk 58 yardos kísérletét blokkolták a hazaiak, így ha szűkösen is, de megnyerték a meccset, és 5-2-re javították a mérlegüket.

A Patriotsra két kemény mérkőzés vár a folytatásban: előbb jövő vasárnap a Chicago Bearst fogadják, majd a bye week előtt, szintén hazai pályán megmérkőznek a Peyton Manning vezette Denver Broncosszal is.

Forrás:

Sport365 - Az online sportújság

sport365.hu

Fotó: nesn.com