A Panthers training campje 2019-ig marad Wofford-on

A tökéletesen ápolt edzőpályák a Wofford Főiskolán ismét megtelnek az NFL látványával és hangjaival ezen a nyáron - és még 4 évig.

A Carolina Panthers és a Wofford öt évvel meghosszabbította az edzőtábor partnerségét, jelentette be hétfőn a Spartanburg Area Chamber of Commerce. A Panthers az első 20 edzőtáborát is a Wofford-on tartotta és most már a 25. évfordulót is ott fogja, köszönhetően a 2019-ig szóló megállapodásnak.

A partnerség tökéletes lett, az a fajta párosítás, amit a Panthers alapítója/tulajdonosa Jerry Richardson elképzelt, mielőtt a franchise létezett. Richardson North Carolina-i születésű, sztár volt a Wofford-on az 1950-es években és sikeres üzleti karrierjét Spartanburg-ban kezdte.

Csak három NFL franchise - a Pittsburgh Steelers (St. Vincent College in Latrobe, Pa.), a Green Bay Packers (St. Norbert College De Pere, Wisconsin.) és a Minnesota Vikings (Minnesota State Mankato, Minnesota.) rendelkezik hasonlóan hosszú edzőtábor szerződéssel, mint a Panthers, amely már az első táborát is a Wofford-on töltötte 1995-ben.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu