Panthers Mock Draft 6.0

Több héten át tartó elemzés után itt az ideje a változtatásnak. Ezúttal vessünk egy pillantást a nagy táblára, ahol az elemzők rangsorolják a játékosokat.

A Panthers a 25. helyen választ az első fordulóban, és az alábbiakban látni fogod, hogy az egyes elemzőknél kik vannak rangsorolva a 25. legjobb játékosként.

Daniel Jeremiah (NFL.com)

24. WR Dorial Green-Beckham, Missouri

25. OT Ereck Flowers, Miami (Fla.)

26. DE Eli Harold, Virginia

Reakció: Green-Beckham egy elit tehetség, de piros lappal jön az az NFL-be, miután elbocsátották a Missouri-ból. Flowers egy nagy, sportos tackle, és már többször előkerült a neve a Panthers csapata mellett a Mock Draft-ok során. Harold egy szélső futó, aki leginkább a külső linebacker szerepet töltheti be egy 3-4-es rendszerben.

Todd McShay (ESPN.com)

24. Breshad Perriman, Central Florida

25. LB Vic Beasley, Clemson

26. RB Melvin Gordon, Wisconsin

Reakció: Perriman esetében többen felkapták a fejüket, miután 4.3-at futott 40 yardon a pro napon. Megvan az összes fizikai képessége, de még csiszolnia kell a játékán. Meglepetés, hogy Beasley ilyen alacsonyan van, a dinamikus szélső futó sokaknál TOP10-es pick. Gordon egy páratlanul tehetséges futó, aki rendelkezik azokkal a képességekkel, hogy véget vessen a futók első körös mellőzöttségének.

Rob Rang (CBSSports.com)

24. DE Owamagbe Odighizuwa, UCLA

25. OL Cameron Erving, Florida State

26. TE Maxx Williams, Minnesota

Reakció: Odighizuwa olyan mérettel és atletikussággal rendelkezik, amivel hatékony 4-3-as defensive end lehet. Erving-nek van tapasztalata center és bal tackle poszton is és úgy tűnik, készen áll arra, hogy az első naptól kezdve bevethető legyen. Williams kétségtelenül az idei legjobb tight end.

Charlie Campbell (WalterFootball.com)

24. LB Denzel Perryman, Miami (Fla.)

25. LB Benardrick McKinney, Mississippi State

26. WR Phillip Dorsett, Miami (Fla.)

Reakció: Perryman és McKinney két belső linebacker, akik rendkívül hatékony szezonon vannak túl. Dorsett nagy valószínűséggel a leggyorsabb játékos a Draft-on.

Drafttek.com

24. DT Eddie Goldman, Florida State

25. OT Andrus Peat, Stanford

26. WR Jaelen Strong, Arizona State

Reakció: Goldman masszív belső falember, akinek van jövője nose guard poszton. Peat-nek megvan a mérete és a technikai képessége, hogy bal tackle legyen az NFL-ben. Strong erős wide receiver, aki mint kiderült, egy nagy playmaker volt a Sun Devils-ben.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu