Peterson: OTA? Kösz nem!

Adrian Peterson_8Kedden megkezdte a felkészülést a Minnesota Vikings együttese, indul az OTA.

Most azonban nem erről, hanem egy konkrét játékosról van szó, akinek hozzáállása igencsak megkérdőjelezhető.

„Nem álltatok ki mellettem …” „Nem kaptam meg a megfelelő támogatást …” „Nem kívánok többé a csapat tagja lenni …” „Másik csapatnál akarok játszani ….” – ez csak pár elhangzott kijelentés, amit Peterson az utóbbi időben tett.

Legújabb „keménykedése”, hogy azért sem jelenik meg az OT edzéseken, ami ugye kötelező a csapat játékosaira nézve. Csak abban az esetben jár neki a pénz, ha a foglalkozások 90%-án részt vesz. Ám mivel ő ennek SEM kíván eleget tenni, így komoly büntetésekre számíthat, főleg pénzügyi szempontból.

Persze nem fogja őt mélyebben érinteni a 250.000$ -os bevétel kiesés, amiért nem jelenik meg az OTA edzéseken. Sőt ő már kijelentette, hogy a KÖTELEZŐ minicamp-en sem teszi majd tiszteletét. Ez újabb 75.000$ mínusz.

Sem a május 26-28-i, sem a június 2-4-i, sem pedig a június 8-11-i OTA edzéseken nem fog részt venni, így naponta egy új Chevrolet Camaro árát bukja.

Távolmaradását a következővel magyarázza. Szerinte a csapat nem tett meg minden tőle telhetőt, hogy minél hamarabb visszatérhessen a pályára.

Most meg, hogy visszatérhetne, itt akadékoskodik.

Joggal vetődik fel a kérdés. Szüksége van-e a csapatnak egy ilyen beképzelt, magáról kicsit túl sokat képzelő játékosra, aki azt hiszi, hogy mindenki felett áll. Személy szerint már jobban idegesít, hogy a csapatnál van, mint a távozásának híre. Remélem, záros határidő belül elhagyja a csapatot Ben Dogra nevű ügynök barátjával együtt, mert ez már nem arról szól, hogy „nem álltunk ki mellette.”

Na persze kellene neki az a 13 milla, meg még az a 32 ami ezután a szezon után lenne esedékes. Azonban, ha cut lesz a vége (előfordulhat, ha sokáig pattog), akkor semmiféle juttatásban nem fog részesülni, mehet Isten hírével.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com