Kuechly szigorú önmagával

A linebacker Luke Kuechly a közelmúltban szerzett diplomát marketing szakon a Boston College-en, de nagyon helyesen nem pihenteti szemét a diplomán, a hangsúly továbbra is a futballon van.

Annak ellenére, hogy Kuechly már megkapta az NFL Defensive Player of the Year díjat és már két Pro Bowl-on is szerepelt az első három szezonjában, a futball tanulása folytatódik.

"Dolgoznom kell a passz védekezésen. Ez az, amit próbálok javítani, mióta itt vagyok - ez és a blitz-elés." mondta Kuechly. "Ha blitz-elni kell, muszáj menni. Ha nem mész, te csak egy elvesztegetett játékos vagy ezen a poszton. Beszéltem (a defensive koordinátor Sean) McDermott-al egy kicsit ma néhány passz levédekezési dologról. (A linebacker edző) Al (Holcomb) remek munkát végez ezzel kapcsolatban és van egy csomó jó srác az offense-ben, akik ellen dolgozhatok - Greg (Olsen) és Jerricho (Cotchery), srácok, akik gyakorlott útvonal futók."

Kuechly online fejezte be az iskolát körülbelül egy hónappal ezelőtt. Részt vett a holtszezonbeli edzéseken ahelyett, hogy elment volna a ballagásra május közepén.

"A diploma otthon van (Cincinnati-ben). Postán jött." mondta Kuechly. "Anyukám nagyon boldog."

Kuechly pedig boldog táborozó, finomhangolja a játékát, amikor összeáll az ismerős arcokkal, hogy javítsák a védelmet.

"Idei csapatunk verseng a tavalyival, egy csomó srác volt új tavaly, de most ezek a srácok visszatértek." mondta Kuechly. "Mindenki ismerős. Csak egy szó vagy kifejezés, és ugyanazon a lapon vagyunk. Ez fantasztikus."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: rantsports.com