Rivera még mindig keresi a tökéletes játékot

Éppen akkor, amikor a Carolina Panthers számára úgy tűnt, hogy ez a győzelem is a kezükben van, a dolgok azzal fenyegetőztek, hogy kiveszi azt a kezükből.

A Panthers végül hozta a meccset, de csak sok dráma után, ami a vezetőedző Ron Rivera közérzetét is megviselte."A dolog, amit szeretnék látni, hogy egy kicsit könnyebbé tesszük a saját dolgunkat." mondta Rivera azután, hogy a Panthers elvesztegetett egy 17 pontos előnyt a negyedik negyedben, de talpra álltak és továbbra is veretlenek a 29-26-os hosszabbításos győzelemnek köszönhetően, amit az a Indianapolis Colts ellen arattak a Monday Night Football meccsen.

"Elszalasztottunk lehetőségeket, de megmutattuk, hogy talpra tudunk állni a lehetőségeknek köszönhetően, amivel megnyerjük a meccset a végén. Elismeréssel tartozunk nekik. Harcoltak és haraptak, és megérdemelték, hogy hosszabbítás lett a vége."

Nem úgy nézett ki, hogy a Panthers-nek - amely most az NFC egyetlen veretlen csapata és 7-0-al áll - hosszabbítást kell játszania, miután 23-6-ra vezettek a negyedik negyed elején.

De a Colts offense, amely nem jutott el az end zone-ig egész éjjel, feltámadt az irányító Andrew Luck vezetésével és két TD-t szerzett. Majdnem megszerezték a győztes harmadikat, de végül csak egy 24 yardos mezőnygólig jutottak a végjátékban, kiharcolva a hosszabbítást.

A hosszabbításban a Colts először vezetett a meccsen egy 50 yardos mezőnygóllal, mielőtt a Panthers újra tette a dolgát.

"Visszavágtunk. Válaszoltunk." mondta Rivera. "Volt lehetőségük a mezőnygólra, majd mi is támadtunk és rúgtunk egy mezőnygólt, megszereztük a labdát és berúgtuk a meccset eldöntő field goal-t. Eddig is megtettük, amit kellett, hogy adjunk magunknak egy esélyt a győzelemre, de egy bizonyos ponton okosnak és óvatosnak kell lennünk. Szeretném látni, hogy nagyon következetes játékot játszunk, képességeinknek megfelelően."

Rivera hozzátette, hogy a Panthers már hatékonyabban csinálja azt, ami kell a győzelemhez, de hozzátette:

"Még nem játszottunk tökéletes meccset. Még nem játszottunk következetesen."

Nincs jobb alkalom, mint most.

Következik a Green Bay Packers, akik szintén veretlenek voltak a hétvége előtt, de kikaptak vasárnap a veretlen Denver csapatától. A Packers legyőzte a Carolina-t 38-17-re Green Bay-ben tavaly, és bőven képes lehet rá megint.

Ez azonban egy másik év.

A Panthers kikapott a Philadelphia-tól tavaly és kétszer a Seattle csapatától. A Carolina két győzelme az Indianapolis előtt? A Seahawks és az Eagles.

"Egy jó csapat egy potenciális Hall of Fame irányítóval és néhány playmaker-rel, agresszív stílusban és támadó szellemű védekezéssel." mondta Rivera a Packers csapatáról. "Bajban voltunk tavaly, de egy másik csapat vagyunk. Egy másik csapat játszott a Philadelphia-val, egy másik csapat játszott a Seattle-el, és most egy másik csapat fog játszani a Green Bay ellen. Szóval majd meglátjuk."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: lasportshub.com