A hétvége legrosszabb támadójátékosai

Véget ért a 9. játékhét és rengeteg jó produkciót és emlékezetes playt láthattunk az elmúlt hétvégén de jónéhány játékos rossz szájízzel fog visszaemlékezni a fordulóra.

Irányító: Jameis Winston, Buccaneers

Az idei 1/1-es átlagos újonc szezont fut de hétről hétre különböző formát mutat. A legjobban a nyomás befolyásolja a teljesítményét. Nyomás alatt passzainak 50% volt pontos 3.6 yardos átlaggal míg nyomás nélkül 9.6 yardot átlagolt. Hetek óta nem adta el a labdát de a pontosságán még bőven van mit javítani.

Running back: Chris Ivory, Jets

Ivory két TD-t szerzett a hétvégén így furcsa lehet a listán látni a nevét. A pontszerzésein kívül csak egy ütközésből jött ki, 23 futókísérletből 29 yardot szerzett és a leghosszabb futása 9 yardos volt. A szezon első négy mérkőzésén 83 futásból 460 yardot szerzett. Azóta 55 futásból csak 87 yardot gyűjtött be így ha nem derül ki, hogy sérüléssel bajlódik akkor csere várható a posztján.

Fullback: John Kuhn, Packers 

Kuhn csak 10 snapet kapott de bárcsak még limitáltabb szerepet kapott volna a hétvégén. Gyengén blokkolt, nem volt futókísérlete és Aaron Rodgers-t is megütötték az oldaláról.

Tight end: Heath Miller, Steelers

Miller biztosan elfelejtené a vasárnapot. Hat alkalommal célozták meg a labdával de csak 3-at kapott el 32 yardért ráadásul 2 átadáshoz még hozzá is ért. Emellett rosszul szerepelt a futás támogatásakor, több playt is az oldaláról állítottak meg.

Wide receiver: Taylor Gabriel, Browns és Mike Evans, Buccaneers

Gabriel-t 5 alkalommal vette célba Manziel de mindössze egyetlen labdát tudott elkapni. A sikeres elkapását egy 3 yardos screen passz során mutatta be. Ez nem valami sok.

A másik oldalon Mike Evans áll aki 152 elkapott yardot szerzett a Giants ellen. Ilyen stattal nem kéne itt lennie de kiemelkedőnek számító 19 alkalommal vették célba amelyből csak 8-at kapott el és 5 alkalommal elejtette a labdát.

Tackle: Jason Fox, Dolphins és Alejandro Villanueva, Steelers

Fox-nak ki se kellett volna mennie a pályára és valószínűleg Ryan Tannehill is osztja ezt a véleményt. Fox-ról négy alkalommal helyzeték nyomás alá, egyszer megütötték és egyszer sackelték az irányítóját. Emellett két zászlót kapott holding, egyet bemozdulás miatt és két futójátékot is csúnyán elnézett.

Villanueva sem volt szerencsésebb a Raiders védőivel. Az irányítóját egyszer sackelték, egyszer megütötték, négy alkalommal helyezték nyomás alá és 5 futójátékot is elnézett.

Guard: Andrew Donnal, Rams és Brandon Scherff, Redskins

Donnal két siettetést és két ütést nézett be. A passzjáték támogatásánál csak a futójátékot támogatta rosszabbul. 5 futójáték is megállt miatta.

Az újonc Scherff nem volt annyira rossz mint Rams-es társa. Átlagos futásblokkolás pár negatív playért de bemutatott néhány biztató játékot is. 5 siettetés és 2 QB hit.

Center: Cody Wallace, Steelers

Wallace két zászlót kapott false start miatt és négyszer helyezték miatta nyomás alá az irányítóját. A védők irányváltásait nem tudta követni így szinte az összes futójáték kudarcba fulladt a fal közepén.

Kicker: Chris Boswell, Steelers

Jobb mint a többi idei Steelers kicker de Boswell kihagyott egy 41 yardos mezőnygólt, egy kickoffját kirúgta a pályáról és a 8 kezdéséből csak 2-öt tudott touchbackre rúgni.

Punter: Tim Masthay, Packers

Masthay 44.6 yardos átlaggal zárt de 4.33-as hang time-al dolgozott így 8 puntjából 5 alkalommal is megindulhatott a Panthers speciális egysége.

Visszahordó: Antonio Brown, Steelers

Brown posztján pályafutása legjobb mérkőzését játszotta de visszahordóként feledhetően teljesített. Sőt ez így túl kíméletes mert egyetlen visszahordása során elejtette a labdát.

(profootballfocus.com, Fotó: foxsports.com, tampabay.com, steelersnstuff.com)

Címkék: alapszakasz