Milyen mérkőzéseket nézzünk a 10. játékhéten

ryanbillsjets.jpgHajnalban egy csoportrangadóval kezdetét veszi majd a 10. játékhét. Az AFC Kelet csoportmásodik és a Wild Card posztért versenyben levő New York Jets és Buffalo Bills mérkőzik meg egymással.

A találkozó pikantériáját a csoportrangadó ténye mellett Rex Ryan visszatérése jelenti. Ryan különös személyisége és már-már bunkó stílusa miatt megosztja a szurkolókat és korábban hat évig a Jets vezetőedzője volt.

Vasárnap este is két feltörekvő együttes következik a Philadelphia Eagles és a Miami Dolphins személyében. Az Eagles a Cowboys szétesésével a csoportgyőzelemre is eséllyel pályázik de mostantól egyetlen vereség sem fér bele a számukra.

A Dolphins csapata már átesett egy vezetőedző cserén és a megbízott HC jól kezdett de a csapat alaposan visszaesett az utolsó két mérkőzésen így nagy kérdés, hogy a csapat vasárnap este melyik arcát mutatja majd.

Este egy már-már klasszikus párosításnak számító Giants - Patriots találkozó következik. A veretlen Brady-ék nemezisük otthonába látogatnak és az utóbbi időben nem a Pats győzelmekről marad emlékezetes ez a párosítás. Ha azonban most legyőzik régi riválisukat akkor nagy lépést tesznek a csoportgyőzelem és az AFC első helye felé.

Az eheti hétfő esti találkozó nagyobb mérkőzést ígért a szezon elején. Most azonban a két csapat igen távol helyezkedik el a "tabellán". A Bengals veretlen míg a Texans a szezon nagy részében csak szenved. Minden jel szerint a hazaiak simán be fogják húzni a találkozót de ezért szép az NFL mert itt bármi megtörténhet.

10. HÉT

NOVEMBER 13. 02:25

NEW YORK JETS - BUFFALO BILLS (Sport2)

NOVEMBER 15. 19:00

BALTIMORE RAVENS - JACKSONVILLE JAGUARS

GREEN BAY PACKERS - DETROIT LIONS

PHILADELPHIA EAGLES - MIAMI DOLPHINS (Sport2)

PITTSBURGH STEELERS - CLEVELAND BROWNS

ST. LOUIS RAMS - CHICAGO BEARS

TAMPA BAY BUCCANEERS - DALLAS COWBOYS 

TENNESSEE TITANS - CAROLINA PANTHERS

WASHINGTON REDSKINS - NEW ORLEANS SAINTS

NOVEMBER 15. 22:05

OAKLAND RAIDERS - MINNESOTA VIKINGS

NOVEMBER 15. 22:25

DENVER BRONCOS - KANSAS CITY CHIEFS

NEW YORK GIANTS - NEW ENGLAND PATRIOTS (Sport2)

NOVEMBER 16. 02:30

SEATTLE SEAHAWKS - ARIZONA CARDINALS

NOVEMBER 17. 02:30

CINCINNATI BENGALS - HOUSTON TEXANS (Sport2)

Pihenőhetes: ATLANTA FALCONSINDIANAPOLIS COLTS,

SAN DIEGO CHARGERSSAN FRANCISCO 49ERS

Fotó: bleacherreport.com, facebook.com/nfl

Címkék: alapszakasz