Bemutatták a Color Rush mezeket

Az idei szezonban az NFL és a Nike az összes csapat számára elkészítette a Color Rush mezgarnitúrát. Az eltérő mezek a tavalyi szezonban 4 mérkőzésen már bemutatkoztak. A Color Rush mez megosztotta a szurkolótáborokat dehát piszkos anyagi szempontok miatt várható volt, hogy visszatér a kezdeményezés.

A tavalyi évvel ellentétben mindegyik csapat megkapta a saját Color Rush mezét de ez még nem jelenti azt, hogy fel is fogják venni az idei mérkőzéseik valamelyikén. A mezeket csak a csütörtöki mérkőzéseken fogják viselni a csapatok de hat csapat csak a jövő szezonban mutathatja be az új szerelését.

A Hálaadásnapi mérkőzéseken a csapatok nem fogják viselni az új szerelésüket így kiesett az Indianapolis Colts és a Washington Redskins csapata.

A liga odafigyel arra is, hogy a szurkolók jól meg tudják majd különböztetni kedvenceiket így ha a két összeállítás nagyon hasonlítana akkor a vendég gárdának az idegenbeli szerelésében kell pályára lépnie. Így idén kiesett a Houston Texans, az Atlanta Falcons, a Cleveland Browns és a New York Jets csapata is.

Az idei szezonban a Color Rush a most csütörtök esti (nálunk természetesen péntek hajnali) Bills - Jets mérkőzésen fog debütálni. Érdekesség, hogy a tavalyi szezonban is a két csapat összecsapásán debütált az új kezdeményezés.

Az első ilyen mérkőzés miatt kisebb balhé is kirobbant mert a színtévesztők nem tudták követni a mérkőzést. Egész pontosan nem tudták megkülönböztetni a két csapat játékosait. Emiatt idén a Jets az idegenbeli szerelésében fog játszani.

NIKE COLOR RUSH PROMO VIDEÓ

Kis ízelítő a Color Rush mezekből:

sbnation.com, Fotók és videó: twitter.com

Címkék: alapszakasz