A Giants korábbi vezetőedzőjének véleménye szerint Baker Mayfield csak az évfolyam hatodik legjobb irányítója

Az utóbbi időszakban Ben McAdoo több dologról is kifejtette a véleményét és megszólalt az idei Draft első választottjáról is. A New York Giants korábbi vezetőedzőjét januárban meginterjúvolták a Cleveland Browns offensive koordinátori posztjával kapcsolatban és az elmondottak szerint a poszt elnyerése esetén más lett volna az idei évfolyam első választottja.

A posztot végül Todd Haley, a Pittsburgh Steelers korábbi támadókoordinátora nyerte el és a többi már történelem. A Browns választása az első helyen Baker Mayfield-re esett és a köztes időszakban, bár erről igazából főként a general manager döntött meg a Draftról is, megszerezték a Buffalo Bills korábbi kezdőjét Tyrod Taylor-t.

McAdoo véleménye szerint az idei évfolyam játékosai közül Josh Allen, Lamar Jackson, Sam Darnold, Josh Rosen és Mason Rudolph is megelőzi a Browns választottját. A korábbi HC szerint Mayfield nem atletikus, zsebirányító, alacsony és kicsi a keze. A korábbi Browns draftok eredményessége McAdoo mellett szól de mint minden Draft elemzésre/véleményre az idei idő adja meg a választ.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: twitter.com