Pedig csak egyetlen csapat ellen nem ment...

1999-ben a Jacksonville Jaguars csak 6 éves franchise volt de nagyon összeállt számukra a szezon és alig lehetett megállítani a csapatot. Vagyis ez szinte egyetlen csapatnak sem sikerült de volt egy olyan gárda amelyet többszöri nekifutásból sem nem tudtak megállítani.

A Jaguars két győzelemmel kezdett de a harmadik fordulóban vereséget szenvedett a Tennessee Titans ellen hazai pályán. Ezután sorozatban megnyertek 11 mérkőzést de az utolsó előtti fordulóban a Titans otthonába látogattak és ismét vereség lett a vége.

Az alapszakaszt 14-2-es mérleggel zárta a Jagaurs. Akkor még az AFC Central csoportban játszottak és megelőzte csoportriválisát, a 13-3-al záró Titans-t. A Jaguars kihagyhatta a Wild Card kört és az AFC elődöntőben nyert a Miami Dolphins ellen.

Az AFC döntőben azonban ismét a Titans következett a csapat számára. Hazai pályán játszhatták a főcsoport döntőt de végül 33-14-re alulmaradtak. A Jaguars az egész szezont tekintve 15-3-as mérleggel zárt, mindhárom vereségüket a Titanstől szenvedték el.

Fotó: news4jax.com